Sådan sættes en dobbelt skærm i basketball

Sådan sættes en dobbelt skærm i basketball

Når en skærm bare ikke er god nok, går basketball trænere til dobbeltskærmen. Det er en sikker ild måde at få din skarpe skydespileren et åbent kig på kurven. Med to spillere, der screener deres forsvarer, er det meget svært at forsvare og en god måde at oprette for en vigtig kurv. Så her er hvordan man indstiller en dobbelt skærm i basketball.

Dobbeltskærmen i basketball

Brug den korrekt. Dobbeltskærmen bruges generelt som et specielt spil. Ofte vil du se det ansat i slutningen af ​​et spil eller som en del af et sæt spil efter en indgående pass. Du kan vælge at bruge den så meget eller så lidt som du vil, men husk bare, at jo mere du bruger det, desto mindre vil nogen form for overraskelse blive. Så hvis du bruger det med jævne mellemrum i løbet af spillet, er chancerne, når du har brug for det til en buzzer beater, kan det andet hold være på udkig efter det.

Opsæt skærmen.Den vigtigste del af dobbeltskærmen har intet at gøre med nogen af ​​de mennesker, der indstiller skærmen - det handler kun om den person, som skærmen er indstillet til. Denne person skal oprette deres forsvar, så dobbeltskærmen har fuld effekt. For at gøre det skal spilleren falske deres forsvareren væk fra skærmen for at få en vis adskillelse. Tag dem i den modsatte retning af dobbeltskærmen for et par trin. Derefter bryde sig væk fra dem mod dine screenere, og efterlader din forsvareren et skridt bag dig. Når du kommer ud af skærmen, skal din forsvarer blive fanget godt bag dig, da du fik et hurtigt spring på dem.

Gnid skuldre med skærme. Den vigtigste del af enhver skærm - dobbelt eller enkelt - er den måde, den offensive player kommer ud af det. Når du løber forbi din dobbelte skærm, skal du bogstaveligt talt gnide skuldre med dine screenere. Dette betyder, at når du går forbi skærmen, er din skulder i kontakt med deres, bare nok, så det ikke hæmmer dine fremskridt. Rubbende skuldre vil forsegle din forsvarer og forbyde dem at bryde igennem din vej til screener. De vil blive fanget og har ikke andet valg end at følge dig rundt, så du åbner for et skud eller kører med bolden.

Gør den dobbelte stærke.Den dobbelte skærm kan indstilles af nogen. Det behøver ikke at være to store folk, selvom det sandsynligvis kan forbedre dets effektivitet. Men igen kan alle gøre det. Det er bare vigtigt, at screeningserne er stærke og står deres grund, og ikke giver forsvareren mulighed for nemt at passere gennem dem eller flytte, hvad der skal være en uigennemtrængelig kraft. Screenere skal stå side om side med deres fødder rører, så de ved, at der ikke er plads til, at forsvarsmanden smutter ind mellem dem. Deres arme skal være ved deres sider (eller dække deres følsomme områder), og de skal huske, at de slet ikke skal bevæge sig. Selv at kaste en skulder ud i forsvareren gør dette til en offensiv fejl.

Stik det til forsvareren. Skærmen skal være solid, og det skal enten gøre forsvareren helt rundt om dem eller give dem en god rystelse, når de smækker ind i dig. Screeners skal holde deres jord og forblive fast. Selvom du ikke kan bevæge dig, når du indstiller skærmen, har du lov til at bevæge dig indtil højre før det punkt. Så bare fordi deres fødder er sat på plads betyder ikke, at de ikke skal bevæge sig. Måske bliver stien sporet lidt, eller forsvarer forsøger at glide rundt på skærmen. De to personer, der indstiller skærmen, skal flytte med dem og sørge for at de kommer lige foran dem. Igen vil du ikke begå en fejl her, men du vil også sørge for at gøre dit job. Så vær smidig.

Del:
Kommentarer