Sådan sættes du sammen med en slow-pitch-softball-battingbestilling

Sådan sættes du sammen med en slow-pitch-softball-battingbestilling

Montering af en batting-orden til slow-pitch softball kræver maksimering af dit holds evne til at score løb. Bedre hittere bør ramme før dårligere, og strømhittere skal placeres, hvor de kan gøre mest skade. Reglerne for at udfylde en opstilling varierer dog i forskellige ligaer, så læs din ligahåndbog omhyggeligt for at sikre, at din batting-ordre overholder sine standarder.

Bedste Hitters først

I softball, som i baseball, kommer battererne, der rammer højere i ordren, mere til pladen. Derfor kan du maksimere dit løbepotentiale ved at placere dine bedste hittere oven på linjen. Hvis du holder styr på dine spillere 'on-base procent, vil ordren din lineup af OBP sikre, at du får de mest basale løbere. Du kan også sammensætte din lineup ved hjælp af flere traditionelle roller, starter med en af ​​dine hurtigere spillere, efterfølgende med en top kontakt hitter eller to og derefter bryde ud power bats.

Power Positionering

Mange slow-pitch softball ligaer begrænse mængden af ​​home runs et hold kan ramme uden at bat bliver optaget som single eller out. For ligaer er det vigtigt at strukturere din line-up, så strømkilder kommer til pladen med så mange spillere på basen som muligt. I stedet for at batte dine bedste power hitters fjerde og femte, overveje at flytte din næstbedste power bat længere nede i lineupen, hvor han har større sandsynlighed for at have løbere på base. På den måde vil du ikke spilde et dyrebart hjemløb med baserne tomme.

Kend dine regler

Forskellige ligaer regulerer batting ordrer baseret på deres egne standarder. I ligaer hvor alle flagermus er for eksempel, skal en sen ankomst generelt tilføjes til slutningen af ​​ordren. Når kun de 10 spil i feltet kan bat, skal substitutioner forvaltes omhyggeligt for at undgå at have en suboptimal batting rækkefølge. Opret din første batting rækkefølge med potentielle substitutioner i tankerne. For eksempel, hvis dine subs er begge svagere hittere, skal du ikke strukturere en lineup, hvor de vil erstatte en power hitter, eller du kan finde dig selv i ulempe sent i spillet.

Coed Strategies

Coed softball ligaer præsenterer deres egne udfordringer. Ligaer har generelt regler, der forhindrer at adskille kønsbestemmelserne i lineupen, så du kan ikke slå alle mændene i den ene ende af lineupen og alle kvinderne på den anden. Ud over denne begrænsning gælder imidlertid de samme generelle standarder. At placere dine bedste hitters på toppen af ​​batting rækkefølge, inden for rammerne af disse regler, vil hjælpe din coed team score mest muligt kører.

Del:
Kommentarer