Sådan sætter du tid på en Nike Watch

Sådan sætter du tid på en Nike Watch

Nike gør mange forskellige modeller af ur. Den fællesnævner mellem hvordan du indstiller tiden på dem er, at du holder en sideknap for at gå ind i indstillingsfunktionen, tryk på den samme knap for at skifte gennem de forskellige tidselementer og trykke på en anden sideknap for at fremme det tidselement, der blinker. Nogle af disse modeller har to ure, som kan indstilles separat for separate tidszoner.

Omgivende Alpine

Trin 1

Tryk på den nederste venstre side for at komme til tidsvisningen.

Trin 2

Hold den nederste højre knap i tre sekunder for at indstille timen til at blinke. Indstil timen op eller ned ved at trykke på den nederste venstre knap. Hold det ind for hurtigt fremskridt.

Trin 3

Skift til minutter og sekunder med den nederste højre sideknap. Forhånd dem med den nederste venstre knap.

Trin 4

Fortsæt med at trykke på den nederste højre knap for at komme til 12- / 24-timers displayindstillingen. Brug den nederste venstre knap til at vælge mellem de to.

Trin 5

Tryk på knappen nederst til højre for at gemme ændringer. Tidselementerne blinker helt øverst.

Tempest

Trin 1

Tryk på den nederste venstre side for at komme til tidsvisningen.

Trin 2

Hold knappen øverst til venstre i tre sekunder for at indstille timen til at blinke. Indstil timen op eller ned ved at trykke på den øverste højre knap.

Trin 3

Skift til minutter og sekunder med den nederste højre sideknap. Forhånd dem med den øverste højre knap.

Trin 4

Fortsæt med at trykke på den nederste højre knap for at komme til 12- / 24-timers displayindstillingen. Brug øverste højre knap til at vælge mellem de to.

Trin 5

Tryk på knappen øverst til venstre for at gemme ændringer. Tidselementerne blinker helt øverst.

Trin 6

Tryk og hold den nederste højre knap for at indtaste det andet urs display. Gentag instruktionerne ovenfor for at nulstille det.

Hammer / Anvil

Trin 1

Tryk på den nederste venstre side for at komme til tidsvisningen.

Trin 2

Hold knappen øverst til venstre i tre sekunder for at indstille timen til at blinke. Forøg timen ved at trykke på den øverste højre knap.

Trin 3

Skift til minutter, sekunder, år, 12- / 24-timers display og så videre med den nederste venstre sideknap. Forhånd dem med den øverste højre knap.

Trin 4

Veksle gennem hele tiden elementer med den nederste venstre knap.

Trin 5

Skift til det andet ur ved at holde den nederste højre side i tre sekunder. Gentag ovenstående anvisninger for at indstille den.

Del:
Kommentarer