Sådan sætter du på min McDavid Cowboy Collar

Sådan sætter du på min McDavid Cowboy Collar

McDavid Cowboy Collar er et stykke sportsudstyr, der bruges af amatør- og professionelle fodboldspillere. Det kombinerer en livmoderhalskrage med en polstret vest og beskytter spilleren mod "brænder" skader. McDavid Cowboy Collar absorberer stød af belastning ved at bruge ryggen og siderne af hjelmen, i modsætning til almindelige nakkeruller, der simpelthen bruger bunden af ​​hjelmen. Kravepartiet af McDavid Cowboy Collar forhindrer "snap back" bevægelse af nakken. Det er vigtigt at sætte kraven på korrekt for at sikre en ordentlig beskyttelse.

Tænd en ren undertrøje. Brug altid en undertrøje under din McDavid Cowboy Collar. Dette forhindrer sved i at få din cowboy krave til at gnide mod din hud og irritere den.

Sæt din McDavid Cowboy Collar på over din undertrøje. Sæt cowboy kraven over hovedet, slip hovedet gennem åbningen og træk din cowboy krave ned på plads på dine skuldre med den polstrede vest foran, så den dækker brystet.

Stram strengene på din cowboy kravevest ved at trække på dem, indtil vest er komfortabelt, men alligevel tæt fastgjort omkring brystet.

Sæt dine skulder puder på over din cowboy krave. McDavid Cowboy Collar har en fjederbelastningsfunktion, så den passer ind i dine skulderpuder og bliver sat under spil.

Brug din fodboldtrøje over din McDavid Cowboy Collar. Nogle spillere foretrækker at stikke deres trøjer ind i cowboy kraven, men dette er valgfrit.

Del:
Kommentarer