Sådan sætter du på en kop til fodbold

Sådan sætter du på en kop til fodbold

En beskyttende kop er et vigtigt udstyr til enhver fodboldspiller. Det er bestemt på Pop Warner ungdomsniveau og gymnasiet. Koppen glider ind i en ærme i jockremmen og beskytter de mandlige reproduktive organer fra at tage unødvendig straf under et fodboldkamp.

Strip dit tøj af, så du er nede på dit undertøj. Slip på en atletisk tilhænger (ofte omtalt som en jock-rem) og træk den tæt på.

Placer bægeret i åbningen på toppen af ​​supporteren. Kopen er en hård skal af plastik. Skålen skal være stor nok til at holde din penis og testikler. Hvis det ikke er stort nok, kan du beskadige dine reproduktive organer.

Snap lukkede åbningen øverst på den atletiske tilhænger. Ved at sikre koppen vil den ikke glide ud af plads og vil kunne levere den beskyttelse, den var designet til at levere. Juster supporteren og cupen, så de er så behagelige som muligt. Mange fodboldspillere finder koppen til at være ubehagelig. Alligevel anbefales det ofte, at der skal bæres en kop under et spil og alle kontaktboringer.

Sæt resten af ​​din polstring og ensartet på. Fodboldspillere bærer skulderpuder, lårpuder og hoftepuder, ud over en beskyttende kop. Mange bruger også knæpuder, albuepuder og polstring til ribbeholderen. Når du sætter på hvert beskyttelsesniveau og derefter din uniform, skal du justere beskyttelseskoppen, så den forbliver i en effektiv position for at beskytte dig.

Kør gennem en øvelse for at vænne sig til den beskyttende kop. Det kan aldrig være et behageligt stykke udstyr, men i sidste ende bliver de fleste spillere vant til at bære det.

Del:
Kommentarer