Sådan sætter du på en Dodgeball Turnering

Sådan sætter du på en Dodgeball Turnering

Dodgeball er et spil, der spilles af en gruppe spillere, der forsøger at ramme medlemmer af modstanderne ved at slå dem med en hård latex gummibold. Når det er slået, bliver afspilleren straks fjernet fra spillet. Hvis spilleren i stedet fanger bolden, fjernes den spiller der smed bolden væk fra spillet. Dodgeball kan spilles i liga eller turneringsformat. Oprettelse af en dodgeball turnering kræver, at holdene tilmelder sig, erhverver spillerum og arrangerer præmier til at blive givet til spillerne.

Trin 1

Find ud af, hvilken slags interesse der er at have en dodgeball turnering. Kontakt lokale sportscentre og sportsfaciliteter for at se om der er spillere der ønsker at konkurrere. Opret interesse tilmeldingsark og gør dem tilgængelige på disse faciliteter.

Trin 2

Arranger for et sted for turneringen at finde sted, når du har genereret interesse. Find et sted, der har plads nok til arrangementet, hvilket sandsynligvis vil have flere spil på én gang. Arranger for en placering, som også har plads til tilskuere. Sikre anlægget og en dato eller datoer for turneringen til at finde sted.

Trin 3

Lav en detaljeret oversigt over regler og regler for turneringen. Basér dine regler på den officielle National Amateur Dodgeball Association Rule Book. Bestem, hvilken form for format du skal have til turneringen, som round robin eller bracket. Bestem, hvor meget af et indgangsgebyr hvert hold skal betale for at komme ind i turneringen. Gebyret skal være tilstrækkeligt til at dække dine omkostninger for udstyret, facilitetsleje, forfriskninger, dommerbetalinger og trofæomkostninger. Opret et officielt tilmeldingsark for at få hold ind i turneringen.

Trin 4

Generer buzz om turneringen ved at arrangere reklame, som f.eks. I lokale aviser eller hjemmesider. Hvis dit budget tillader det, kan du også overveje at reklamere på lokale radio- eller tv-stationer.

Trin 5

Bekræft, at du har nok udstyr som bolde til at spille flere spil på én gang. Arranger at have andre ting som forfriskninger og rene håndklæder til rådighed for deltagerne. Kontakt en printer for at se, om T-shirts er trykt op for at give deltagerne, hvis dit budget tillader det.

Trin 6

Kontakt en trofæ maker og få præmier til at blive givet til vinderne. Kontakt lokale virksomheder for at se, om de ville være interesserede i at sponsorere turneringen for at kompensere for nogle af prisen for priserne.

Trin 7

Leje dommere at officiere spillene. Sørg for at de er udstyret med en kopi af reglerne, så de kan håndhæve dem korrekt. Leje yderligere hjælp eller få frivillige til at hjælpe dig med at køre turneringen.

Trin 8

Udfør turneringen. Overvåg spil for at sikre, at alt går glat. Gennemfør en uddelingsceremoni i slutningen af ​​turneringen.

Del:
Kommentarer