Sådan sætter du flere revs på din bowlingkugle

Sådan sætter du flere revs på din bowlingkugle

At sætte flere omdrejninger på din bowlingkugle, når den går ned ad gangen, kan øge kraften og vinklen, hvor bolden kommer i lommen. Vinklen og styrken er nøglen til regelmæssigt at få strejker, hvilket er grunden til at du ser professionelle bowlere kaster krogbolde frem for lige dem. Det enkle svar på stigende omdrejning er at få din bold boret og vægtet til flere omdrejninger, men du kan også øge omdrejningen ved, hvordan du kaster bolden.

Hold bowlingkuglen med dine to midterfingre i fingerhullerne og din tommelfinger i tommelfingrehullet. Jo længere du kan sætte dine fingrehuller og tommelfingre fra hinanden, jo lettere bliver det at sætte omdrejninger på bolden. De fleste bowlere bruger nu et fingerspidsgreb, hvor tommelfingeren hovedsagelig er inde i bolden, men kun fingerspidserne er i fingershullene. Eksperimenter med dette for at se, at du stadig kan holde og holde styr på bolden.

Swing din arm gennem din kaste bevægelse, holde din hånd under bolden, med dit håndled cupped.

Koncentrere dig om at få din tommelfinger fri for bolden først ved frigivelse. Løft dine fingre opad, da de kommer ud af bolden.

Bevæg din hånd op og drej den i modsat retning (hvis du har højre hånd), når du kaster bolden. Dette vil tilføje sidelæns omdrejninger til bolden.

Del:
Kommentarer