Sådan sætter du et valg i fodbold

Sådan sætter du et valg i fodbold

Mange sportsfans og atleter er bekendt med at sætte et valg i basketball. Pointen er at blokere en ville være forsvarer for at give den offensive spiller en bedre chance for at komme til kurven. Du kan sætte et valg af samme grund i fodbold. Hvis det gøres rigtigt, kan et valg frigøre en offensiv spiller for at tage et skud på nettet eller for bedre at placere en bold for en offensiv holdkammerat. Her er hvordan man sætter et valg i fodbold.

De bedste tider til at køre dette spil er ved stop, efterfulgt af enten et frispark eller et hjørnespark. Du kan forsøge at køre dette spil under normal spilletid, men det er vanskeligere at sætte det op med en holdkammerat.

Stand omkring seks til syv skridt væk fra holdkammeraterne, for hvem du vil sætte valget. Du skal stå i den generelle retning af hvor han vil blive ledet, så du forstyrrer den mand, der dækker ham.

Begynd at løbe mod hvor du vil indstille valget, da holdkammeraterne leverer fri eller hjørnespark nærmer sig bolden. Den holdkammerater du vælger, skal begynde sin bevægelse på samme tid.

Læk straks dine arme med dine hænder vendt bag dig. Dine arme skal være diagonale med dine hænder, ikke højere end dit lår. Dette gør det til at se ud som om du ikke forsøger at "kaste ud" forsvareren, når du i virkeligheden er.

Hold hovedet med dine øjne på bolden hele tiden. Når du ser tilbage mod en forsvarer, bliver det åbenlyst for den officielle, at du spiller manden og ikke den bold, og dermed risikerer du at vende bolden til modstanderne.

Placer dine arme ned til din side, så snart du har kontaktet forsvarer. Dette tilføjer til den handling, at enhver kontakt lavet, var blot tilfældig.

Del:
Kommentarer