Sådan sætter du et samlet gym 1000 sammen

Sådan sætter du et samlet gym 1000 sammen

Din Total Gym vil komme helt samlet lige ud af kassen. Det foldes op i lagerpladsen, hvilket gør Total Gym til et stort stykke træningsudstyr til enhver størrelse hjem. Den kan stå foldet op i et hjørne eller ligge fladt nok til at rulle let under en seng. Total Gym-enhed leveres med en installations-dvd, der viser dig, hvordan du nemt kan udfolde Total Gym til hurtig brug. Hvis du ikke har en dvd-afspiller, er det bare at følge nogle enkle anvisninger for at være klar til en total træning på din Total Gym på få minutter.

Åbn låget og læg låsen fladt og udsæt den foldede Total Gym-enhed stadig i sin pakningsbeskyttelse. Fjern kartonendestykket fra toppen af ​​enheden (som bemærket af ordet Total på den synlige del af diaspladen) ved at glide pap væk fra enheden.

Tag enheden på siden ved siden af ​​"T" og nå under for at lokalisere fodpuden / squat stativet, og skub det ud under enheden. Fjern skumbeskytterne på enderne af fodpuden / hyldeholderen.

Fjern kartonbeskyttelsen i den modsatte ende af Total Gym-enheden ved at skubbe den væk fra maskinen. Indsæt fodpuden / hakestativet i hullerne nederst på enheden. Det glider lige på plads.

Gå til toppen af ​​enheden på den modsatte side af fodpuden / krogstativet. Bøj knæene for at beskytte ryggen og løft toppen af ​​enheden oprejst, indtil den står på bundenden, med fodpuden / squat står parallelt med gulvet. Total Gym vil stå på egen hånd i denne position for nem opbevaring og kan vippes lidt for at rulle til en opbevaringsplads, hvis det ønskes.

Bøj ved knæene og blidt forsigtigt åbne de to sider af Total Gym en lille smule for at fjerne den ekstra kasse med tilbehør, der følger med din enhed. Disse vil omfatte vingefladen (håndbjælke) og en æske med dvd-bånd.

Åbn Total Gym ved at placere dine hænder langs den ene side og skubbe for at glide den åbne fladt. Hold hænderne væk fra enhedens øverste hængsel, mens du åbner den.

Grib den sorte støttekolonne, der ligger mellem sølvglidestængerne, og træk godt op, indtil den er i opretstående stilling. Støttekolonnen klikker automatisk på plads med en glidestift placeret i bunden af ​​søjlen.

Placér en fod på understøttelsessøjlens fod, og tag fat i skydebjælkens arme på hver side af søjlen for at hæve glidepudenes højde til det ønskede niveau. Der er seks niveauer for at låse Total Gym ind for øget modstand. Højdejusteringshåndtaget klikker på plads med hvert niveau. Tag fat i håndtaget og træk for at løsne det fra et niveau og sænk eller hæv baren. Når du har lagt din Total Gym i den ønskede højde, skal du sætte sikkerhedsstiften fast, der hænger langs siden af ​​støttekolonnen, i hullet på siden af ​​højde kolonnen for at låse den ordentligt på plads.

Alle kabler er helt fastgjort til din Total Gym, og du er klar til at træne. Tag fat i kablerne, hvis du ønsker at bruge vingebjælken, squat stativet eller Pilates toe bar, hvis dit udstyr fulgte med det tilbehør. Du kan frigive kablerne ved at glide glidepladen op og nå under den for at fjerne kablerne. For at genmontere dem skal du blot glide puten op igen og fastgør kablerne til krogen under glidepladen igen.

Del:
Kommentarer