Sådan strækker du en recurve bue uden en stringer

Sådan strækker du en recurve bue uden en stringer

En recurve bue er designet til at drive en pil ned rækkevidde med mere strøm end en mere traditionel lang bue. De stive, buede arme i recurven giver bue sin kraft. Recurve buer har ingen ekstra dele som en sammensat bue. Bortset fra bueens træramme bruger en recurve kun en streng i sit design. Stringing en recurve uden en stringer er rynket på, men hvis behovet opstår, skal du være fortrolig med processen.

Draper den store løkke af buebåndet på bueens øverste arm. Drej snoren og lad sløjfen glide under hakket på øverste arm.

Slip den knyttede ende af buebåndet ind i indsnittene på bunden af ​​din recurve. Drej snoren således, at knuden i snoren hviler i rillen i baghovedets bagflade, mens sløjfens sider forbliver i sideskårene.

Drej bøjningen, så armens punkt vender mod dig. Læn bøjlen i en 45 graders vinkel og læg krogen på bunden mod din venstre skinne. Sæt din højre fod mellem buetring og bundarm med din kalv hvilende mod bundens anden kurve.

Tryk fremad på toppen af ​​buens øverste arm med din højre hånd. Løft løkken rundt på øverste arm med din venstre hånd. Vrid bøjlen på plads i sidevinklen på den øverste arm med det tidspunkt, hvor løkken hviler i rillen i bagens bageflade.

Slip trykket på buens øverste arm. Træd ud af bågen. Undersøg top- og bundsløjferne for at sikre korrekt siddepladser.

Del:
Kommentarer