Sådan String Min Bear Compound Bow

Sådan String Min Bear Compound Bow

Bueskytter entusiast Fred Bear udviklede bæreforbundet bue under den store depression. Bear havde en lidenskab for jagt med en bue, som førte ham til at udvikle en af ​​de bedst sammensatte sammensatte bue på markedet. Bear Bows kvalitet, design og håndværk gør det mere præcist og kraftfuldt end dets konkurrenter. Bogens design giver det mere energi, når den trækkes tilbage. Denne energi overføres til pilen, hvilket giver det et effektivitetsniveau, som er uovertruffen af ​​andre sammensatte buer.

Vælg en streng til den Bear sammensatte bue, der passer til dit behov i jagt eller mål praksis. De bedste valg i streng er Ultra Cam eller XCEL. Ultra Cam har lang levetid, styrke og holdbarhed. Ultra Cam er 56 procent Vectran og 44 procent Dyneema. Brydestyrken er 119 pund. XCEL er førende inden for strengstabilitet og hastighed. Skudet taget fra en bue strækket med XCEL er blødt og stille. XCEL er 33 procent Vectran og 66 procent SK75Dyneema. Dens brudstyrke er 102 pund.

Føl og se på den gamle streng, før du fjerner den. Det er vigtigt, at fjernelsesstrengen ikke gør lemmerne af sammensatte bue hoppe tilbage med nogen væsentlig kraft. Kraften af ​​afstivningen af ​​bue-lemmerne er opad på 50 pund. Brug en bue tryk for at fjerne den gamle streng. En bue press holder lemmerne på plads. Fjern ikke den gamle streng, før du har lagt den nye streng på bøjlen.

Tag XCEL-strengen og læg sløjfen i enden af ​​buehulet. Det betyder ikke noget, hvilken ende du starter på. Stræk XCEL-strengen således, at sløjfen i den anden ende af strengen lægger sig til den anden kanten af ​​buen. Du har nu to strenge på sammensatte bue, som den sidder i pressen. Løsn lemmernes spændinger ved at dreje spændeskruerne mod uret, mens bøjlen stadig er i pressen.

Skub den gamle streng ud af bjørnens sammensatte bue. Du skal være forsigtig med ikke at fjerne den nye streng med den gamle streng. Målet er at få den nye streng afhjælpe spændingen og forhindre, at lemmerne bærer for meget pres. Stram lemmerne op efter fjernelse af den gamle streng. Drej spændeskruerne med hånden med uret.

Gnid voks på den nye XCEL-streng før brug og efter de første par anvendelser. Voks jakker strengen, der øger dens levetid og kontrol.

Del:
Kommentarer