Sådan String en Warrior Compound Youth Bow

Sådan String en Warrior Compound Youth Bow

Bueskydning kan være en stor aktivitet for børn og teenagere. Øvelse med en sammensat bue udvikler koncentration, fokus og armstyrke. Det opfordrer også ungdommen til at gå udenfor og besøge bueskydningsområder for at øve sig og sigte mod mål. Bear Archery's Warrior Youth Bow er en god mulighed for den unge begynderbuecher. Korrekt buepleje og vedligeholdelse er afgørende for både bueens lange levetid og bueskytterens sikkerhed. En del af ordentlig pleje er at binde bugten mindst en gang om året, eller så ofte som strengen bliver slidt og beskadiget.

Trin 1

Slap af din bue i den dobbelte bue tryk og fjern den gamle streng. Husk på, hvilken post strengen blev fastgjort på siden af ​​vinduets side.

Trin 2

Undersøg den nye streng for eventuelle fejl eller mangler. Hvis du finder noget, skal du kassere det og bruge en anden streng.

Trin 3

Vedhæft en ende sløjfe af den nye streng til det indlæg, hvorfra du tog den gamle streng. Sæt snoren rundt om bunden og rundt på toppen af ​​kameraet, og træk den mod den anden ende af bågen.

Trin 4

Sæt snoren over toppen af ​​det koncentriske tomgangshjul i den modsatte ende af bågen, og træk snoren tilbage til cam.

Trin 5

Sæt snoren over toppen og omkring den yderste spalte på siden af ​​den åbne side af cam'en. Fastgør endesløjfen til indlægget.

Trin 6

Sørg for, at strengen er sikker i sin rille og forsigtigt slip den dobbelte bue presse.

Trin 7

Påfør voks til den nye streng.

Del:
Kommentarer