SĂĄdan String en sammensat Crossbow

SĂĄdan String en sammensat Crossbow

Den moderne sammensatte armbue er et højteknologisk våben, der anvender den nyeste teknologi i kompositmaterialekonstruktion, cam og lemmer design og observation. Compound crossbows bruger kamme og remskiver til at skabe et mere kompakt og energieffektivt våben end en recurve armbue. Den sammensatte armbues højteknologiske konstruktion sætter det i en ulempe, når det kommer til at ændre en brudt snor. For at ændre en sammensat armbue streng, har du brug for adgang til en bue tryk for at komprimere de stive lemmer og glide strengen på plads, en proces ikke gjort nemt i feltet.

Trin 1

Voks den nye bowstring og tjek den for eventuelle fejl. Ved at vokse strengen bliver det lettere at installere og udvide strengenes liv. Sæt den voksede streng til side.

Trin 2

Sæt armbøjlen ind i bue pressen. Brug en bue presse, der er godkendt af din armbrands fabrikant. Komprimer langsomt armbukselemmerne for at løsne strengen. Ved hjælp af en bue tryk reducerer muligheden for at strengen brydes, mens du ændrer strenge.

Trin 3

Installer den nye streng over den gamle streng, mens den stadig er på armbue. Følg den gamle streng, placer den nye over den gamle. Fjern forsigtigt den gamle streng uden at fjerne den nye streng.

Trin 4

Undersøg armbøjlen, mens du stadig er i bue pressen. Kontroller lemmer, remskiver, cams, stringer og lager og sørg for, at alle dele er i korrekt arbejdstilstand.

Trin 5

Frigør bue pressespændingen og fjern bøjlen. Kontroller krydsbøjningens justering for at sikre, at den ikke blev bøjet i pressen.

Trin 6

Tjek restriktionskrydset i et bueskydningsområde. Kugle kuglen, der kontrollerer, at kameraerne ruller frit og strengen ikke binder. Brænd armbøjlen for at kontrollere, at den fungerer korrekt og skyder lige.

Del:
Kommentarer