Sådan Stretch Hockey Skøjter

Sådan Stretch Hockey Skøjter

Hockey skate størrelser er mindre end almindelige sko størrelser. Det betyder, at en spiller måske bærer en til to størrelser større hockey skøjter og almindelige sko. Der er måder at strække hockey skøjter på for at gøre dem både lidt bredere og længere. Dog kan skøjter ikke strækkes mere end en halv størrelse større end de oprindeligt er. Hockey skøjter vil også strække som de er brudt i.

Instruktioner

Sæt på dine skøjter og bemærk, hvor du føler dig tæthed. Du kan føle stramhed i skøjternes bredde eller i længden.

Forsøger at løsne snørebåndene på dine skøjter. Dette kan give din fod mere bredde, hvis det er nødvendigt. Hvis du normalt skater med sokker på fødderne, så prøv skating barefoot for at gøre skøjterne løsere rundt omkring.

Der er ingen pålidelig måde at strække på skøjter på egen hånd, så den eneste mulighed du har er at bringe dine skøjter til skate shop for at sikre, at du holder din skates integritet. Skate butikker har boot stretching maskiner, der kan forlænge og udvide dine skøjter.

Der er også skospredende væske, du kan købe. Et mærke, der er sikkert for hockey skøjter, er Elite Liquid Shoe Stretch. Væsken kan strække det øverste materiale af dine skøjter og hjælpe med at udjævne et hvilket som helst område af klemning. Sprøjt væsken på de øverste dele af skøjterne og områder hvor klemning opstår. Sæt din fod i dine skøjter for at strække skøjten ud.

Hvis du efter skoen strækker eller bruger skoforstærkende væske, er dine skøjter for stramme, overvej at købe en større størrelse.

Del:
Kommentarer