Sådan strenge et Lacrosse-mål

Sådan strenge et Lacrosse-mål

Stringing af et lacrosse mål er forholdsvis simpelt, men gør det ordentligt for at undgå huller der dannes eller konstant re-stringing. Jo bedre lacrosse målet er spændt, jo længere vil det vare, og jo mindre tid vil du bruge til at lave huller eller genplacere nettet. Med den øgede hastighed og kraft i lacrosse skud, vil ethvert hul eller svagt punkt i målet blive udsat for et enkelt skud.

Trin 1

Tag netnettet ud af emballagen og spred det fladt på jorden. Kontroller huller i nettet.

Trin 2

Find stedet hvor de fire tykke bånd på nettet mødes. Dette er bunden af ​​nettet. Draper nettet over buret, så de fire bånd mødes over bagens nederste hjørne af buret. Brug en lynlås til at fastgøre nettet omkring målets ryg, hvor "V" kommer sammen.

Trin 3

Draper toppen af ​​nettet over de øverste hjørner af buret ved at bruge en lynlås til at fastgøre den i hvert hjørne. Træd tilbage for at sikre, at nettet er jævnt draperet over buret og når bunden af ​​rørene på hver side. Fastgør en lynlås rundt på bunden af ​​hvert sideled og net.

Trin 4

Brug otte til 10 lynlister på hvert rør for at sikre nettet lige rundt om målrammen. Flip målet, med forsiden nedad, for at lette lukningen. Brug seks til otte lynlister langs hvert bundrør for at sikre, at målet sikres på bunden. Sæt målet tilbage på plads efter fastgørelse af nettet langs bunden.

Trin 5

Skub nettet omkring karmens omkreds - hvor det er fastgjort til rørene - med kraft for at sikre, at der ikke er huller i huller eller svage lynlister.

Trin 6

Trim slutningen af ​​hver lynlås med saks eller wire cutters.

Del:
Kommentarer