SĂĄdan strategiseres i Arena Football

SĂĄdan strategiseres i Arena Football

Arena fodbold har mange af de samme elementer i udendørs spil. Hold er nødt til at udmærke sig ved at blokere, tackle og udføre spil. Men strategien i arena fodbold er væsentligt anderledes end i det konventionelle spil. På mange måder svarer fodboldstrategien til tennis. I tennis skal du vinde på egen hånd. I arena fodbold skal du score, når du har bolden i besiddelse.

Attack downfield med det forbipasserende spil. Nøglen til at sætte en vellykket lovovertrædelse på banen er at kaste bolden nedfield for at strække forsvaret. Der er ingen at bruge løbet til at oprette passet. I stedet kan en forbrydelse, som kan angribe effektivt, tvinge et modsat forsvar tilbage på hælene. Hver besiddelse er vigtig, og trænere og quarterbacks skal spille spillet aggressivt. At vinde i arena fodbold kræver en rolig, cool quarterback, der kaster bolden præcist. En kraftig arm er en bonus, men det er ikke lige så vigtigt som at kaste bolden præcist i tæt dækning. Yngre quarterbacks forsøger normalt at overmanne deres kaster, en teknik, der ofte er skadelig for arena fodbold.

Forsøg ikke at ramme bolden ned mod dine modstanders hals. På det smalle felt i det indendørs spil er forsvaret simpelthen for pakket ind for at give et løbende spil at tage fat. Et løbende spil kan lykkes hver gang imellem, men selv de mest dominerende Arena Football League hold finder det meget svært at køre bolden konsekvent.

Force omsætning på forsvar. I NFL og college fodbold anser hovedtræner og forsvarskoordinatorer det til en succes, når deres hold kan tvinge deres modstander til en "tre-og-ud-eller" -spids situation. Der er ingen punktering i arena fodbold. I det mindste vil en lovovertrædelse, der ikke drejer bolden om, forsøge et feltmål eller en fjerde-ned-konvertering. Stop er sjældne i det indendørs spil. Som et resultat prædiker coaches tvinger omsætning. At vinde omsætningsstriden i arena fodbold er endnu større, når det kommer til at vinde og tabe, end det er i udendørs spil.

Sørg for, at dine spillere forstår at arena fodbold er en endnu mere intens oplevelse end udendørs fodbold. Ved at spille på et felt, der er omkring samme størrelse som en ishockey arena, er hårde kollisioner og onde hits simpelthen normen. Der er ingen downs at blive taget af. Spil hårdt på hver nede eller risikerer en betydelig skade.

Forstå tidspunktet for arena fodbold. Spillet spilles med fire 15-minutters kvartaler, ligesom NFL eller college fodbold. Klokken stopper dog ikke på ufuldstændige pass, eller når bolden går uden for grænserne. Uret stopper kun efter scoringer og ændringer af besiddelser indtil det sidste minut i hver halvdel. I sidste øjeblik stopper uret efter hver ufuldstændig pas eller når bolden går uden for grænserne. Uret stopper også, hvis en bold forbliver på et færdiggjort pas eller køres, hvis lovovertrædelsen ikke krydser linien med scrimmage.

Del:
Kommentarer