Sådan strammer du løs hud efter vægttab

Sådan strammer du løs hud efter vægttab

Er du på udkig efter at stramme løs hud efter vægttab? Hvis du har tabt meget, især hvis du har gjort det i løbet af et relativt kort tidsrum, vil du sandsynligvis finde dig selv med løs hud, der falder fra forskellige dele af din krop, især maven, lårene og under armene. Ikke kun er dette overskydende hud fedt, men det kan føre til smertefulde udslæt infektioner, og forbliver bag som en konstant påmindelse om den tidligere fedme. Selv om forebyggelse er den bedste metode, er der flere ting, du kan gøre for at hjælpe med at stramme løs hud efter vægttab.

Spis masser af magert protein og drik masser af vand. Protein er hovedbygningen i kroppen, og din krop vil have brug for masser af det for at kunne reparere og genopbygge sig selv. At give det rigeligt protein giver det masser af råmateriale til at arbejde med og kan potentielt hjælpe med at stramme løs hud, som den er udskiftet. Drikke masser af vand hjælper med at fremme hudens elasticitet, og det kan medvirke til at gøre det bedre i stand til at krympe ned igen.

Børste din krop dagligt. Regelmæssig brug af en blød børstet børste eller hyppig kraftig skrubning med en loofah kan hjælpe med at stramme løs hud ved at stimulere hudcellerne og børste væk død hud, som begge tilskynder din krop til at regenerere huden, du børster. Dette gøres bedst i brusebadet på grund af den store mængde død hud, der er børstet væk.

Fortsæt med at udøve. Nogle gange er det muligt at "udfylde" de tomme områder ved at opbygge muskler for at tage plads til det tabte fedt. Nogle mennesker tyder på, at den løs hud måske er tilbage på grund af et lag af fedt, der ligger lige under overfladen af ​​huden, og at den eneste måde at stramme på er at reducere din kropsfedtprocent endnu mere.

Overvej hudfjerning kirurgi. Mens en invasiv, dyr løsning, er det simpelthen ikke muligt at stramme løs hud, når den er blevet strakt for langt. Dette er desværre almindeligt i tilfælde af ekstrem fedme. Hud er kun så elastisk, og det er kun den eneste måde at fjerne huden helt af.

Advarsler

Undgå over skranken lotioner, cremer og piller annonceret for at stramme løs hud efter vægttab. De er næsten altid ubrugelige. Hudfjerning er en større operation, og bør behandles som sådan. Undersøg din læge og ikke haste ting.

Del:
Kommentarer