SĂĄdan strammer du denturer

SĂĄdan strammer du denturer

Dentures er en effektiv løsning til dem, der har brug for tænder for at spise og kommunikere. Dentures kan også give en æstetisk tillid til dem, der kan være selvbevidste om manglende tænder. Når tandproteser bliver udsat for slitage, kan de dog tabe deres greb og blive vedvarende løs. Med de rigtige tandbehandlinger eller produkter kan du stramme dine proteser og bære dem med mindre angst.

Brug en klæbende gel til at skabe bedre greb mellem tandproteser og tandkød. Påfør gelen i den dybeste del af tandprotesen og rundt om kanterne og inde i den øvre del af tandprotesen. Eksperimenter med forskellige typer og mærker for at vælge et produkt, som vil fungere bedst.

Påfør denture pulvere, som er mindre rodet og lettere at arbejde med end klæbende geler. Før du begynder at anvende pulver, skal du først først blæse indersiden af ​​tandproteserne. Skud af overskydende vand. Drys pulverklæbemidlet på tandprotesen og indsæt protesen i munden.

Overvej at tale med din læge om denture sugekopper. Når alveolen eller knoglen, der holder tænderne på plads, desintegreres (på grund af aldring og langvarig tandpleje), kan tandproteser permanent løsne. En tandlæge kan rette tandproteser med et lag sugekop, så proteserne holder fat i alveolus for at skabe et snugger, strammere greb.

For personer med desintegreret alveolus er en anden effektiv procedure at give en tandlæge mulighed for at tilføje et par luftventiler til proteserne. Når oxygenet suges ud af ventilerne, skaber det et stærkere greb, som permanent strammer lette proteser.

Få et tandimplantat. Tandimplantater er permanente proteser, der ikke kan fjernes uden tandlæge. Disse implantater snap sig ind i en patients kæber og kan være den mest sikre og permanente form for tandproteser på markedet.

Del:
Kommentarer