Sådan størrelse til fodbold skulderpuder

Sådan størrelse til fodbold skulderpuder

Skulderpuder bruger normalt oftest det meste, når man spiller fodbold. De bliver altid ramt på grund af al den fysiske kontakt. Linemen og linebackers har normalt de største skulderpuder. Disse spillere er ikke kun de største, men de gør det mest slående. Spillere, der kører meget, herunder brede modtagere, har normalt lettere skulderpuder.

Væg afspilleren og måle brystets størrelse og skulderbredde. Disse tre målinger hjælper med at bestemme, hvilken størrelse skulderpuder en spiller skal bære. Skulderpudestørrelser er ret universelle, og producenter skal normalt have dimensioneringskort tilgængelige.

Placer skulderpuder på afspilleren og kontrollér for at sikre, at hans kraveben og skulderled er dækket af toppen af ​​puderne. Pads har sædvanligvis en bue øverst, der er indrykket for at dække kravebenet.

Kig på ydersiden af ​​en spillerens skulder; Sørg for, at der er polstring der dækker dette område. Dette er et vigtigt område, fordi der er meget kontakt på denne del af puden. Hvis puden ikke dækker spillerens skuldre, skal du straks styre puderne for at spilleren skal bære.

Grib pads og ryste dem som spilleren bærer dem. Dette vil fortælle dig, om puderne var fastgjort tæt nok. Hvis du nemt kan dreje puderne på afspilleren, skal stropperne strammes.

Lad spilleren sætte på hjelmen og jerseyen for at sikre, at alt passer ordentligt. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om jerseyen er den rigtige størrelse.

Del:
Kommentarer