Sådan stopper uretan bøsninger fra knirkende

Sådan stopper uretan bøsninger fra knirkende

Små urethanbøsninger monteres mellem et skateboard eller langbordets drejeaksel og bundplade for at muliggøre jævn, styret sving. Akslen er monteret på basispladen ved hjælp af et tredje uretanstykke kaldet en drejeskål, hvor størstedelen af ​​drejebevægelsen forekommer. Selv om urethanbøsninger undertiden knirker under høj belastning eller i koldt vejr, kommer den mest hørbare støj fra urethan pivotkop. Med en stikkontaktnøgle og et par husholdningsartikler kan du tyde pisken på ingen tid.

Flip dit skateboard eller longboard på hovedet for at få adgang til lastbilerne. Disse er metalanordningerne på bunden af ​​pladen, der gør det muligt at dreje, og de består af en monteret bundplade og en aksel. Fjern møtrikkerne fra toppen af ​​kingpin bolt, der stikker ud fra bunden af ​​bundpladen ved hjælp af en socketnøgle og 9/16-tommers stikkontakt.

Tag af skiverne, topbøsninger og aksler. Fjern også bundbøsningerne. Bøsningerne er små gummiafstandsstykker. Den øverste bøsning er konisk, mens bunden er ensartet i størrelse, som en hockeypuck. Rengør bøsningerne med varmt vand og en gammel klud, hvis de er beskidte.

Find urethan pivot kopper på bundpladerne, som er små metalplader fastgjort til brættet med fire monteringsbolte. Drejekopperne er normalt lavet af sort urethan og forsænket i bundpladen. Pakbjælke sæbe spåner i kopperne, indtil de er halvvejs fulde.

Udskift bundbøsninger, aksler, topbøsninger og skiver. Træk akselmøtrikkerne på kingpin bolt og drej dem til din ønskede tæthed. Undgå at stramme møtrikkerne for at bevare drejevnen.

Del:
Kommentarer