Sådan stopper hosteangreb

Sådan stopper hosteangreb

Hosteangreb kan strejke til enhver tid, især når du lider af forkølelse eller influenza. Forberedelse til det lejlighedsvise hosteangreb kan være den bedste måde at håndtere problemet på. Bær hoste, sovesalter, inhalatorer og allergi medicin i din pung eller bil, så du har alt, hvad du har brug for, når et hosteangreb rammer.

Sug et hosteundertrykkende sugemasse langsomt. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​dit hosteangreb og årsagen til at du har det, hjælper hosteundertrykkende pastiller med timevis af relief.

Træd ud af det rum, hvor du har dit hosteangreb og ind i en køligere atmosfære. Løsn stramme og restriktive beklædningsgenstande som f.eks. Nakkebånd eller high-key shirts.

Optag langsomt gennem din næse for at forsøge at kontrollere hosten. Når hosten er nedsat i sværhedsgrad, skal du drikke en varm drink som en kop te for at lindre halsen og stille hosten.

Bemærk at allergier kan medføre overdreven hostende angreb. Tag allergi medicin under allergisæsonen og besøg din læge for test for at præcisere det, du er allergisk.

Tag 1 tsk. af honning som et effektivt hostemiddel. Udover at være antibakterielle, har honning frakker halsen, der eliminerer den ridsede følelse af hoste.

Hold dig væk fra røgfyldte rum og steder, hvor der er partikler, der flyder rundt i luften. Røg, partikler og andre kilder til luftbårne irritationer er kendt for at påvirke lungerne og evnen til at trække vejret. Pet dander kan også forårsage hosteangreb.

Tips

Så snart du føler, at bekendt kløe i halsen, sug på noget hårdt slik eller et hostestryk. Hosteangreb skyldes undertiden astma og kan i visse tilfælde være livstruende. En inhalator kan ordineres af lægen, som du kan bruge, når du oplever et angreb. Inhalatoren åbner hurtigt dine luftveje, så du kan trække vejret.

Advarsler

En vedvarende hoste kan betyde, at du lider andre sundhedsmæssige problemer. Se din læge for en check-up så hurtigt som muligt.

Del:
Kommentarer