SĂĄdan stopper du svingende i bolden i golf swing

SĂĄdan stopper du svingende i bolden i golf swing

Swaying er en unødvendig sideløbende bevægelse i dine hofter i din golf swing. Du kan typisk svinge enten ud af bolden eller ind i bolden. Uanset hvorledes svingende i backswing kan forårsage en svag downswing, hvilket får dig til at mishit bolden. En af de mest udbredte årsager til en sving i din golf swing er låsning af dit knæ. Der er nogle ændringer i dit setup, der kan hjælpe med at eliminere svingning i din backswing.

Line up dit skud som du normalt ville. Du kan foretage justeringer af dit opsætning, når du har konfigureret det normalt.

Peg indersiden af ​​dit højre knæ på indersiden af ​​dit venstre knæ hurtigt for at skabe en rockende bevægelse. Dette kan føle sig akavet de første par gange, du prøver det, men det hjælper med at eliminere sving og anden unødvendig lateral bevægelse.

Tag en sving straks efter at have peget dit højre knæ ind i dit venstre knæ. Den gyngende bevægelse bør eliminere sving i din backswing. Vær opmærksom på flyvningen af ​​bolden for at afgøre, om resultatet af rocking-bevægelsen var vellykket.

Juster vinklen, hvor du peger dit højre knæ ind i venstre knæ for at finde den optimale vinkel. Fortsæt med at udøve dette starterflyt, inden du tager dine golfsvingninger, og din svælg vil snart blive elimineret.

Del:
Kommentarer