Sådan stopper du med højt blodtryksmedicin

Sådan stopper du med højt blodtryksmedicin

Højt blodtryk kaldes den "stille morder", fordi offeret kan føle sig normalt og oplever ingen negative symptomer, før det er for sent. Højt blodtryksmedicin er formuleret til at bringe trykket til på sikre niveauer, forlænger og øger livskvaliteten. Fordi disse stoffer er så effektive, kan nogle mennesker være tilbøjelige til at stoppe med at tage deres medicin, når deres blodtryk falder til normale niveauer. Dette kunne være en fatalt fejltagelse. Men i samråd med en læge og efter at have foretaget signifikante livsstilsændringer for at hjælpe med at håndtere blodtryk, kan enkelte personer i enkelte tilfælde lindre det højt blodtryksmedicin. Rådfør dig med en læge, inden du begynder eller stopper blodtryksmedicin.

Tal med din læge, før du pludselig stopper medicin, der bruges til at behandle højt blodtryk. Hvis du ikke gør det, kan du dræbe dig. Medikamenterne hjælper med at nedsætte blodtrykket, som kan begynde at stige igen, så snart du holder op med at tage stofferne. I de mest alvorlige tilfælde kan ubehandlet højt blodtryk udløse et hjerteanfald, slagtilfælde, forårsage nyresvigt og tab af syn.

Administrer dit blodtryk ved at gøre livsstilsændringer. Udøve og tabe, spise sund (skær salt ud), drik moderat (to drikkevarer om dagen, maksimalt) og hold op med at ryge. Sådanne ændringer kan sænke dit blodtryk i en sådan grad, at en læge kan anbefale, at du holder op med at tage medicin, men kun en læge bør træffe den beslutning efter en grundig vurdering af din tilstand.

Vær forsigtig med produkter eller krav, der fremmer alle naturlige, holistiske eller New Age måder at reducere højt blodtryk. Når du overvejer nogen form for behandling, skal du altid tale med en læge.

Vær forberedt på at acceptere det faktum, at din bedste indsats for at reducere blodtrykket uden receptpligtige lægemidler kan mislykkes. Når du starter, kan det være nødvendigt at tage højt blodtryksmedicin for resten af ​​dit liv. Alder, fysisk tilstand, sundhedshistorie og omfanget af hjerteskade eller tidligere varmetabsatser kan alle spille faktorer i lægens beslutning for at stoppe eller fortsætte medikamentet.

Advarsler

Stop ikke med at tage dine lægemidler for højt blodtryk, medmindre en læge udtrykkeligt fortæller dig at gøre det.

Del:
Kommentarer