Sådan stopper du at trække golfskud

Sådan stopper du at trække golfskud

At trække golfskud er et almindeligt problem med golfspillere i alle fagområder. Et trukket golfskud sker, når golfklubberne svinger stien, bevæger sig udenfor til indersiden (over toppen) og klubbens ansigt er firkantet til svingbanen.

Sæt op til bolden og kontroller din justering. Sørg for, at dine fødder, hofter og vigtigst er dine skuldre alle kantede op på målet. Når skuldrene er åbne eller spidte til venstre for målet, vil golfspilleren næsten altid have en udvendig til indvendig svingbane på downswing som kan resultere i et trukket golfskud.

Sving klubben tilbage og sørg for, at din vægt overføres på dit højre ben. Drejer hofterne tilbage og holder knæbøjlen, der blev etableret i opsætningen. Dette får dig til at sætte dig op bag bolden for at få et kraftigt træk ind i nedstyrtningen.

Start nedstyrtningen ved at skifte din vægt på venstre ben, dette vil starte klubben nede på den rigtige vej og holde dine skuldre og hofter arbejder sammen. Starte swing med skuldrene fremmer udefra til indvendige sving sti årsagerne trukket golf skud.

Swing til en afbalanceret finish og se, da bolden starter på den sti, du er rettet mod.

Del:
Kommentarer