Sådan stopper du at komme over toppen i golf swing

Sådan stopper du at komme over toppen i golf swing

At komme over toppen i en golf swing er et fælles problem for amatør golfspillere. Udtrykket "kommer over toppen" betyder, at klubben kommer ned i golfbolden fra udefra til indadgående vej ved nedturen. For højrehåndede golfspillere betyder det at klubhovedet kommer fra højre til venstre, hvis man ser på bagfra bolden mod målet. Denne sti forårsager et udsnit, hvis klubhovedet er åbent eller en pull, hvis klubhovedet er lukket. Der er mange måder at rette op på denne svingfejl. Prøv disse tips for at se, hvilket er bedst for dig.

Impact Bag

Trin 1

Placer en golfklub til højre for golfbolden og parallelt med målet (hvis højrehåndet) på jorden. Om en fod bag bolden placeres en slagpose til højre for klubben, men stadig rører klubben. Dette virker som en barriere, så hvis du rammer tasken du ved, kommer du over toppen.

Trin 2

Sæt til golfbolden normalt og tag din sving til toppen.

Trin 3

Start nedstyrtningen langsomt for at se klubbens hovedrejse inde i stødposen. Hvis dette gør dig nervøs, start med en langsom, halv sving. Når du bliver bedre i dette, kan du fremskynde din sving. Det kan tage mange øvelser at svinge for at komme i fuld fart, så vær tålmodig.

Trin 4

Træk golfbolde på driving range på denne måde i et stykke tid. Når du ikke længere rammer tasken, skal du erstatte en tee eller en anden bold til den. Da disse genstande er mindre, kan du så forestille dig, at et græsblad er din barriere på golfbanen for at holde dig fra at komme over toppen mens du spiller en runde.

Heavy Club

Trin 1

Sæt op med en tung klub. Tag klubben til toppen af ​​swing og pause.

Trin 2

Sænk hænderne ved hjælp af vægten af ​​klubben for at starte nedturen, men sving ikke hele vejen igennem endnu. Gentag et par gange mere og tag mærke til den faldende følelse. På grund af sin vægt vil den tunge klub efterligne den korrekte svingplan på nedsvingen. At huske den følelse er nøglen.

Trin 3

Swing fuld svinger langsomt for at vænne sig til den vægtede klub. Når du er vant til det, sving hurtigere, indtil du får dine muskler tabt. Gentagelsen af ​​at svinge med den vægtede klub vil sætte den rette nedgang i muskelhukommelsen. Jo mere du svinger med det, desto mere vil du kunne svinge korrekt med din normale sving og eliminere at komme over toppen.

Imagery

Trin 1

At lære, hvad det rigtige swingplan skal se ud, kunne hjælpe dig med at forstå, hvad du skal ændre i din sving. Jim Flick, PGA Professional, skrev i en artikel for Golf Digest om at forestille Freddie Couples swing. At tage klubben lige tilbage og derefter op i stedet for til indersiden vil sætte dig i den rigtige position øverst for at gøre den ideelle nedstyrtning.

Trin 2

Forestil dig nu, at klubhovedet falder indefra for at starte nedturen. Denne vinkel ind i kuglen fremmer også en bedre udløsning af hænderne.

Trin 3

Efterligning af parrets rytme hjælper dig med ikke at rykke kroppen ved bolden, hvilket også kan medføre over det øverste træk. Mange mennesker tror, ​​at de skal svinge hårdt og hurtigt for at få bolden til at gå langt, men at gøre det kan medføre mange fejl i swing.

Del:
Kommentarer