SÃ¥dan stopper du at drikke alkohol

SÃ¥dan stopper du at drikke alkohol

Der er mange grunde til at holde op med at drikke alkohol - personlig, sundhed, religiøs, afhængighedsgenvinding og meget mere. Dette er en vejledning til at afstå fra at drikke alkohol.

Indsend til din familie og venner, at du har besluttet at holde op med at drikke alkohol af enhver art. Du vil sandsynligvis få nogle flak og mere end et par vittigheder, men prøv at shruve det væk.

Ofte vil du få spørgsmål om hvorfor du har besluttet at stoppe med at drikke alkohol. Det bedste svar er, hvad der er sandt for dig. Måske er du ved at komme fra alkoholisme. Mange religiøse sekter forbyder at drikke alkohol. Andre kan ikke lide de langsigtede negative virkninger, som alkohol kan have på leveren og i hjernen. Stadig andre kan ikke lide ideen om at være beruset og ude af kontrol.

Hvis du har det sjovt at afstå fra alkohol, når resten af ​​dine venner og familie drikker, eller hvis du frygter misbillige kommentarer, er den bedste strategi altid at drikke noget (en jomfru eller alkoholfri drikke), når andre drikker.

Hvis nogen spørger dig om de praktiske fordele ved din beslutning om at holde op med at drikke alkohol, skal du fortælle dem, at alkohol er en unødvendig udgift. Den har næsten ingen fødevareværdi, der kun indeholder tomme kalorier. Det dræber også fire gange så mange mennesker som alle ulovlige stoffer kombineret.

Der er naturligvis grunde til, at andre vælger at drikke alkohol, selvom du har valgt at holde op med at drikke. Så prøv at handle uden fordømmelse og roligt angive, hvad du tror, ​​og hvorfor du tror på det. Din livsstil afspejler kun dig selv.

Hvis du gendanner dig fra en afhængighed, kan du måske søge hjælp fra en supportgruppe til afhængighed. Bør altid en mobiltelefon med dig. Hvis du føler dig fristet til at drikke, skal du straks ringe til et medlem af gruppen eller en støttende ven eller et familiemedlem.

Tips

En ekstra bonus er, hvis du holder op med at drikke, kan du altid være den udpegede driver til dine venner.

Del:
Kommentarer