SĂĄdan Stop To Stramme Afslut Double Wing Offenses

SĂĄdan Stop To Stramme Afslut Double Wing Offenses

Dobbeltfløjens lovovertrædelse er et løbende angreb, der er populært blandt middelskole og gymnasiale trænere. De grundlæggende principper i den dobbelte fløj er fod til fodspaltninger, to stramme ender / vinge ryggen, trækker vagter og en fullback tæt på linje med quarterbacken, hvilket skaber en strømforbrydelse, der kan udnytte misdirection. Forsvar kan modvirke den dobbelte fløj ved at læse linien med scrimmage, understrege gap ansvar og indeholde tonehøjde spil.

Trin 1

Indsæt linjen med scrimmage med et 5-4 forsvar. Få dit forsvar i en ni mand foran, med kun to forsvarere i den sekundære. Lær dine defensive linemen for at bruge en skåret eller skrå teknik (træde med fodfoden, dreje hans krop ind i hullet og læse blokken) for at skabe en bunke op på linjen og forhindre vagter i at trække.

Trin 2

Fremhæv afstandsansvar. Dobbeltfløjen er designet til at skabe flere huller for løbere, som hver især skal være tilsluttet af en forsvarer. Brug din næsevagt til at dække angrebspunktet, skygge A-hullet (stærk side.) Ved at tvinge den stærke side offensive vagt og tackle for at forsøge at stoppe hans indtrængen i backfield, kan han forhindre dem i at trække. Har dine defensive tackler skåret det dobbelte hold i den offensive vagt og wingback / tight end.

Trin 3

Indeholde toneafspilningen. Instruér dine linebackers at læse fullbacken, reagere på hans beslutning om at blokere den defensive ende, placere sig selv for at tage banen eller blokere på en fælde eller omvendt. Linebackeren på bevægelsessiden skal blinke gennem B-spalten og fylde banen, der er skabt af den offensive vagts blok på næsevagten. Linebackeren på den anden side af stykket bør holde indeslutningen og kigge efter nedskæringen. Hjørnebacken skal patruljerer C-spalten, hvorpå alle ballbærere klappes udenfor.

Del:
Kommentarer