Sådan Stop Tinnitus

Sådan Stop Tinnitus

Hvis ringing i dine ører er irriterende, er der ting, du kan gøre for at stoppe tinnitus. Tinnitus er en støj eller summende i ørerne. Det er også et almindeligt problem, der normalt rammer omkring en ud af fem personer. Mens tinnitus ikke er et serøst problem, er det normalt et tegn på en anden underliggende årsag. For at få tinnitus releif, følg nedenstående trin.

For at stoppe tinnitus skal du kontakte din læge eller audiolog for eventuelle underliggende årsager. Din audiolog eller læge vil sandsynligvis kontrollere dine ører for overdreven ørevoks. For meget ørevoks forårsager normalt tinnitus. Der er andre fysiske tilstande, der forårsager tinnitus. Få din læge en komplet fysisk til beslægtede tinnitus tilstande.

For at stoppe tinnitus skal du se på din receptpligtige medicin, og spørg din audiolog eller apoteket, hvis tinnitus muligvis kan være en bivirkning. Hvis en receptpligtig medicin er ansvarlig for tinnitus, kan din læge måske reducere din dosis eller ordinere en ny medicin.

Spørg en audiolog eller læge om medicin for at stoppe tinnitus. Der er recept, der vil hjælpe med at reducere eller stoppe tinnitus. Alprazolam eller tricykliske antidepressiva har vist sig at hjælpe med at stoppe tinnitus; Disse lægemidler har dog bivirkninger som tør mund og træthed.

For en naturlig tinnitus helbredelse, prøv at tage ginkgo-blade ekstrakt. Det hjælper med at stoppe tinnitus ved at stabilisere nerveceller og forbedre deres signalering. Tag 40 mg tre gange om dagen. Sørg for, at den ginkgo-blade ekstrakt du valgte indeholder 24 procent flavornol glycosider. Magnesium hævdes også at hjælpe med at stoppe tinnitus. Tag 500 mg dagligt for at hjælpe dine ører til at stoppe med at ringe.

Del:
Kommentarer