SĂĄdan Stop Spise Corn Stivelse

SĂĄdan Stop Spise Corn Stivelse

Majsstivelse er et silkeagtigt, pulverformigt stof, der ofte anvendes som fortykningsmiddel i gravier og saucer. For nogle mennesker er majsstivelsen selv simpelthen uimodståelig - de kan ikke stoppe med at spise den ved skeen. Selvom majsstivelse anvendes til madlavning, har den lidt næringsværdi i sig selv. Hvis du har været tvunget til at spise det i over en måned, så vil du sandsynligvis blive diagnosticeret med en spiseforstyrrelse kaldet pica eller tvangsmæssig spisning af ikke-spiselige varer. Pica kan være skadeligt for dit helbred.

Compulsive Corn Starch Eating

Identificer eventuelle risikofaktorer, du måtte have for pica. Pica er mest almindeligt blandt børn, men ses lejlighedsvis hos voksne også. Hvis du er blevet diagnosticeret med en lidelse som obsessiv-kompulsiv lidelse eller skizofreni eller lider af underernæring, kan du være i fare for pica. Graviditet kan også udløse pica.

Besøg din læge. Da næringsstofmangler kan udløse pica hos nogle mennesker, vil din sundhedsudbyder sandsynligvis teste dig for anæmi (jernmangel) og zinkmangel. Begge disse test kræver blodarbejde, så din udbyder bliver nødt til at lave blodtegning. Hvis du har spist andre ikke-spiselige varer end majsstivelse, især jord- eller malingchips, kan din udbyder også ønske at teste dine blyniveauer.

Behandle eventuelle næringsstofmangler, som din sundhedsudbyder måtte have fundet gennem blodarbejde omgående. Hvis du har en mangel som anæmi, kan dit overvældende ønske om at spise majsstivelse løse sig meget hurtigt, når behandlingen er begyndt. Faktisk kan du endda føle sig hæmmet af ideen om at spise majsstivelse.

Overvej at arbejde med en adfærdsterapeut, der kan hjælpe dig med at overvinde dit ønske om at spise majsstivelse.

Tygge tyggegummi eller knæk en sprød grøntsag som rå gulerødder eller selleri, når du har lyst til at spise majsstivelse. Du kan også vælge at suge på en pebermynte eller børste tænderne, hvis du opdager, at mintylav smager hjælper med at mindske majsstivelsesbehovet.

Få hjælp fra en ven eller et familiemedlem. Lad denne person vide, at du har problemer med pica, og spørg, om du kan give ham eller hende et opkald, når der er trang til at spise majsstivelse.

Tips

Hvis du simpelthen prøver at reducere eller erstatte majsstivelse i din kost, er der flere alternative fortykningsmidler, du kan bruge:

Arrowroot er et fortykkelsesmiddel, der kan købes hos de fleste fødevarebutikker. To teskefulde arrowroot svarer til en spiseskefulde majsstivelse.

Kartoffel- eller rismel kan findes hos de fleste fødevarebutikker samt hos nogle større købmænd. En spiseskefulde kartoffel eller ris mel er lig med en spiseskefulde majsstivelse.

Hurtigkokende tapioka er til rådighed hos de fleste købmænd. Fire teskefulde hurtigkokende tapioka bør bruges til at erstatte en spisesked majsstivelse.

Del:
Kommentarer