SĂĄdan Stop Pain From A Tetanus Shot

SĂĄdan Stop Pain From A Tetanus Shot

Tetanus kan virke skræmmende. Dens symptomer omfatter muskelspasmer, feber, svedtendens, lockjaw og lungebetændelse. Den gode nyhed er, at det er blevet yderst sjældent. Takket være forekomsten af ​​stivkrampe vacciner rapporteres kun ca. 50 tilfælde i USA hvert år.

Tetanusvacciner har været i brug siden midten af ​​1940'erne. Ud over vaccinationen i tidlig barndom anbefales det at have en "booster" hvert 10. år for at holde op med deres immunitet mod stivkrampe. Disse skud kan imidlertid forårsage langvarig smerte på injektionsstedet.

Påfør isen på injektionsstedet, især hvis du bemærkede hævelse.

Overvej at tage en over-the-counter smertestillende som aspirin eller acetaminophen. Følg smertestillende brugerens instruktioner, og sørg for ikke at tage mere end det anbefalede beløb i en 24-timers periode.

Vær tålmodig - disse skud er almindeligt rapporteret at være smertefulde, men smerten går normalt væk inden for få dage. Nogle har dog rapporteret, at det varer så længe som en uge.

Kontakt din læge, hvis smerten vedvarer i lang tid. Du skal muligvis gå tilbage til klinikken, hvor du fik injiceringen for at diskutere vedvarende smerte.

Del:
Kommentarer