SĂĄdan Stop Myostatin

SĂĄdan Stop Myostatin

Efter John Hopkins University offentliggjorde resultater af undersøgelser, der tyder på, at en mangel på myostatin hos mus forårsager avanceret muskelvækst, lukte bodybuilders på ideen om, at myostatinhæmmere kunne hjælpe dem med at løsne sig. En undersøgelse offentliggjort i Journal of Molecular and Cellular Endocrinology i 2009 foreslog, at creatine --- allerede populært som et muskelbygget fitness supplement --- kan fungere som en myostatin hæmmer. Muscular Dystrophy har rapporteret yderligere støtte til kreatins potentiale som en myostatininhibitor. Det citerede undersøgelser, der tyder på, at kreatin kan hjælpe patienter med muskeldystrofi, en muskelsvindende sygdom forårsaget af overproduktion af myostatin.

Brug af kreatin til at hæmme myostatin og opbygge muskel

Lav en aftale med din læge for at afgøre, om du er sund nok til at starte et kreatinregime. Informer din læge om tidligere nyrer eller leverproblemer og uønskede reaktioner på andre bodybuilding kosttilskud.

Køb kreatin på en fødevarebutik eller vitaminbutik. Flere sorter af creatin --- herunder ren kreatin og kreatin med tilsætningsstoffer --- er tilgængelige. Kreatin Information Center anbefaler rent kreatinmonohydrat over versioner, der indeholder tilsætningsstoffer. Brug af den tidligere undgår overbelastning på tilsætningsstoffer, mens du forsøger at få den korrekte mængde kreatin til din kropstype.

Læg din krop med kreatin i fem dage, rådgiver Kreatin Information Center og noterer, at indlæsningsfasen er valgfri. I indlæsningsfasen skal du tage 0,3 gram kreatin for hver 2,2 pund kropsvægt. Tag ikke alle kreatinerne på én gang; Tag det i lige dele fire gange dagligt. Hvis du f.eks. Vejer 180 pund, skal du tage 6 gram fire gange dagligt for i alt 24 gram.

Begynd din muskelopbygning motion regime. Der er ingen anbefalet diæt på dette tidspunkt for optimering af kreatins effekter.

For at opretholde dine kreatiniveauer efter indlæsningsfasen anbefaler Kreatin Information Center at tage 0,03 gram kreatin for hver 2,2 pounds kropsvægt --- i det væsentlige en tiendedel af din tidligere dosis. Udvidelse af det foregående eksempel vil du nu tage 2,4 gram en gang dagligt.

Tag vedligeholdelsesdosen en gang dagligt efter træning, foreslår centret. Fortsæt vedligeholdelsesdoser i en måned.

Stop med at tage kreatin i mindst en måned, før du gentager processen. Dette gør det muligt for din kropstid at hvile.

Del:
Kommentarer