Sådan Stop hævelse hurtigt

Sådan Stop hævelse hurtigt

For at stoppe hævelsen hurtigt skal du handle hurtigt. Hævelse er din krops reaktion på traumer. Væske formes hurtigt omkring trauma. Hvis hævelsen ikke stoppes straks, vil der være mere skade på området, og det vil tage længere tid at helbrede. Så snart du mærker hævelse, tag disse handlinger.

Stop hævelse hurtigt ved at påføre is. Dette sænker blodcirkulationen omkring traumaområdet og tvinger svulmen til at gå ned. Du skal gøre det hurtigt. Hvis hævelsen har en chance for at sidde i mere end et par minutter, vil isen ikke være så effektiv. Du kan pakke is i et håndklæde. Hold det på stedet af hævelsen med gasbind.

Hæv stedet for hævelsen. Det er vigtigt at have hævelsen over dit hjerte. Dette vil hjælpe væsken drænet væk fra stedet for hævelsen. Hvis dette er på en arm eller et ben, skal du lægge lemmen op på et bord eller en stol. Hvis det er på hovedet, sidder du op, mens du er iset hævelsen.

Tag et ikke-steroide antiinflammatorisk stof. Disse købes almindeligvis i disken på apoteker som aspirin, ibuprofen og naproxen. De er kendt af mange mærker som Excedrin, Bayer og Motrin. Tylenol er ikke antiinflammatorisk. Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler er effektive til at reducere hævelsen hurtigt. Tag den anbefalede dosis, selvom du ikke har smerter. Fortsæt med at tage dem, indtil hævelsen er væk. Aldrig mere end det, der anbefales på flasken.

Spørg din læge om at ordinere et steroidalt antiinflammatorisk stof. Disse steroider er endnu mere effektive til at reducere hævelsen hurtigt. Bare rolig, de er ikke den slags steroider, der vil gøre dig til den utrolige hulk eller få dig til at mislykkes en narkotiketest.

Spis anti-inflammatoriske fødevarer for at stoppe hævelse. Spicy chili peber, fisk, nødder, frugt, grøntsager og nogle urter er kendt for at reducere hævelse. Ginger har været spioneringen som en anti-inflammatorisk i Asien i århundreder. Spise disse fødevarer umiddelbart efter oplever hævelse hjælper ikke meget. Men hvis du spiser dem hele tiden, vil de reducere din tilbøjelighed til at svulme.

Del:
Kommentarer