SĂĄdan Stop Hunger Smerter Uden At spise

SĂĄdan Stop Hunger Smerter Uden At spise

Sultsmerter eller pangs er et tegn på, at din krop har brug for næring, eller i det mindste mener, at den har brug for noget. Selvom det er fristende at fodre den voksende mave, når der er tegn på sult, er der dem, der ser deres vægt eller diætindtagelse generelt, måske vil prøve andre skridt, før de giver ind i de sultne dæmoner. Det er ikke altid nødvendigt at spise for at få den modne følelse.

Dyrke motion. Gå ud og kør, svøm, cykle eller endda gå. Enhver øvelse regulerer appetitten i henhold til vægttab for hele hjemmesiden. Ikke alene vil du hjælpe med at slukke sultens smerter, det hjælper dig med at kontrollere fødeindtaget, når du endelig spiser.

Drik mindst et fuldt glas vand, og drik mere, hvis du stadig føler dig sulten. Vand er ikke kun sundt for vores hud, det spyler toksiner og holder os hydreret, hvilket fører til højere energiniveauer.

Vand er en sund måde at fylde din mave på, som vil fjerne eller reducere sultesmerter indtil næste måltidstid.

Tyggegummi, helst sukkerfri. Tusens handling fortæller din hjerne, at maden er på vej mod maven. Men gør ikke denne praksis en rutinemæssig del af din kost; tygge frigør fordøjelsessyrer i maven, og hvis der ikke er nogen mad, der kommer frem, vil syren gradvist spise væk i maven.

Tænk over, hvordan du kan lave et sundt måltid, når det er tid til at spise igen. Fødevarer med høj kalorieindhold gør os ofte mere energi, end kroppen virkelig har brug for, og meget af indholdet i disse slik eller anden mad vil blive til fedt.

Når du spiser, skal du sørge for at spise mindre måltider oftere i løbet af dagen. Fodre mindre mængder oftere og bruge mere frugt og grøntsager hjælper kroppen med at metabolisere bedre og undgå den oppustede følelse.

Del:
Kommentarer