SĂĄdan Stop Hoste om natten

SĂĄdan Stop Hoste om natten

En hoste er kroppens reaktion på en irritation som slim, allergener, mavesyre eller lugt, der påvirker luftvejene. En hoste fjerner generelt udenlandske sekretioner eller stoffer fra lungerne for at undgå infektion. Men årsager som luftvejsinfektioner, postnasal dryp, sur reflux eller bronkitis kan fremme hoste. Hoste om natten kan afbryde søvn og yderligere komplikationerne af sygdommen. Find ud af hvad du kan gøre for at få lidt søvn.

Tag en antihistamin. Over-the-counter antihistaminer arbejder ved at undertrykke histaminerne, der frigives af kroppen pĂĄ grund af allergier. Disse medikamenter omfatter Benadryl Allergi, Vicks NyQuil, Dramamine Original, Singlet og Robitussin Allergy & Host Liquid.

Kombiner din antihistamin med en decongestant. Ifølge Mayo Clinic fungerer begge disse medikamenter, når de er parret, godt til postnasal dråber. Decongestants arbejder ved at indsnævre blodkarrene i næsen, så blodgennemstrømningen reduceres og hævede væv krymper for at lette luftstrømmen. Køb en decongestant medicin som Sudafed PE. Ifølge Harvard Health Publications bør folk med højt blodtryk eller hjertesygdom spørge deres læge, inden de bruger medicinen.

Behandling af syre reflux enten ved at foretage kostændringer og livsstilsændringer eller ved at tage medicin. Visse fødevarer er kendt for at forårsage halsbrand og hoste. Liggende efter et måltid vil forårsage saltsyre at sive forbi esophageal sphincter. Undgå at spise et måltid før sengetid. Begræns fødevarer med højt indhold af fedt, krydret mad, stegte fødevarer, løg, hvidløg og citrusjuice. Drik et glas vand med måltider for at vaske syren ned i halsen. Tag en medicin som Prilosec, Aciphex eller Nexium.

Tag en hostesirup indeholdende dextromethorphan. Der er en bred vifte af disse over-the-counter medicin tilgængelige. Kig efter en hostesirup, der slutter i DM eller TUSS. Vær opmærksom på bivirkninger af dette lægemiddel som kvalme, døsighed, svimmelhed, sved og hududslæt. Afstå fra at køre på denne medicin.

Brug en alternativ metode som honning til at stoppe din hoste. Honning er blevet brugt i århundreder for at lindre hoste. Mayo Clinic Dr. James M. Steckelberg anbefaler at bruge honning baseret på en undersøgelse fra 2007, der fandt ud af, at honning faktisk var lige så effektiv som dextromethorphan og andre konventionelle lægemidler. Tag 2 spiseskefulde honning ved sengetid. Undgå at give honning til børn under 1 år for at forhindre spædbarns botulisme.

Brug en bryst gnidning, der indeholder kamfer eller mentol. Lige før sengetid, brug en gnid som Vicks VapoRub, Vaporx Balm eller Mentholatum Brystgul til børn oven på brystet. Test et af disse produkter på en hudplast før brug. Hvis du er allergisk over for eukalyptusolie, undgå disse produkter. En allergisk reaktion på en brystgnid består generelt af elveblære, hævede hænder eller prikker i munden. Får ikke medicin i munden, øjnene eller åbne sår. Vask straks, hvis det kommer ind i et af disse områder.

Tips

UndgĂĄ at spise mejeriprodukter, fordi de kan forĂĄrsage slimproduktion.

Advarsler

Tag ikke dextromethorphanholdige hostesirupper med alkohol eller selektive serotonin reuptake inhibitorer. Kontakt din sundhedspleje, før du tager over-the-counter medicin, hvis du bliver behandlet for eksisterende medicinske forhold eller er på medicin. Tag alle lægemidler som mærket.

Del:
Kommentarer