Sådan Stop Gagging på en mundvagt

Sådan Stop Gagging på en mundvagt

Mundvagter spiller en afgørende rolle for at beskytte de atleter, der bærer dem, da de tjener til at dæmpe slag til hovedet og reducere hjernerystelsens hastighed. Desværre kan dårligt tilpassede mundvagter forårsage gagging, og forsøg på at afhjælpe problemet ved at afskære overskydende vagt resulterer ofte i, at rygtænderne ikke modtager fuld beskyttelse. Den bedste løsning for en atlet, der har svært ved sin vagt, er en brugerdefineret mundvagt, der er formet til at passe fuldstændigt til tænderne med et minimum af overskud, så gagrefleksen ikke udløses.

Bland de to kompositmaterialer i tandprøvesætet.

Fyld mundstykket af dental mold kit med kompositmaterialerne.

Indsæt mundstykket i munden og bide ned i kompositmaterialet.

Fjern mundstykket efter flere minutter, som angivet på sættet. Stykket kan give tryk, før det giver vej.

Fyld støbeformen med paris i Paris, hvis det brugerdefinerede værtsselskab efter eget valg kræver, at gipsstøbning udleveres. Hvis virksomheden kun kræver en støbeform, skal du springe over dette trin.

Bring støbeformen eller gipsstøbningen til din vagtproducent, eller send den til en mail-away-oprettelse. En dygtig professionel vil håndtere en vagt, som passer perfekt til dine tænder, og giver fuld beskyttelse uden at strække sig længere ind i munden end nødvendigt for at beskytte.

Del:
Kommentarer