SĂĄdan Stop Drysol Fra Burning

SĂĄdan Stop Drysol Fra Burning

Drysol er et topisk antiperspirant indeholdende aluminiumchlorid som aktiv ingrediens. Det er en receptpligtig vare i nogle lande, herunder USA, og er typisk ordineret til personer med hyperhidrose, en tilstand, der forårsager overdreven svedtendens. Drysol blokerer svedkirtler og reducerer dermed sveden, og det er mere potent end over-the-counter produkter. I nogle mennesker kan Drysol forårsage bivirkninger af stikkende eller brændende fornemmelser, sammen med rødmet hud.

Anvend ikke Drysol på brudt eller irriteret hud eller hud, der for nylig er vokset eller barberet. Det er mere tilbøjelige til at forårsage smertefulde brændende fornemmelser.

Brug en mindre mængde Drysol, end du gjorde første gang, ved at anvende så tyndt et lag som muligt.

Vær opmærksom på, at den brændende fornemmelse ofte er midlertidig og kan forsvinde efter brug af Drysol et par gange. Derudover finder nogle mennesker, at produktet er så effektivt, at de kan få ved at bruge det kun ugentligt eller månedligt.

Påfør Drysol lige inden du går i seng. Dette kan hjælpe dig med at undgå den brændende fornemmelse ved at sove gennem den.

Stop med at bruge Drysol i to eller tre dage, indtil ubehagelige fornemmelser forsvinder, og prøv det igen.

Stop med at bruge Drysol og ring til din læge, hvis den brændende fornemmelse bliver værre, eller hvis den fortsætter efter flere forsøg på at bruge produktet. Ring også til din læge, hvis du udvikler hududslæt eller hævelse på det berørte område.

Del:
Kommentarer