Sådan steriliseres mod pinworm æg

Sådan steriliseres mod pinworm æg

Pinworms er også kendt som enterobius vermicularis. De er almindelige parasitter, der lever i mennesker. Infektionen kan behandles med medicin, men det er også vigtigt at sterilisere objekter og overflader, som kan være forurenet med parasitter. Pinworm æg kan leve i op til to uger under de rette forhold. Hvis du eller nogen i din husstand er blevet smittet, kan disse trin forhindre parasitter i at inficere andre.

Vask dine hænder med varmt sæbevand flere gange om dagen, især efter brug af toilettet og før mad. Sørg for at rengøre under din negle.

Hold sengetøj og tæpper rent. Pinworm æg kan leve i støv og menneskelige dander. Vakuumtæpper, tæpper og gardiner skal vaskes regelmæssigt. Skift sengetøj og andet strøelse dagligt.

Sterilisere fælles overflader og genstande berørt af den inficerede part med fortyndet blegemiddel. Bland ¾ kop blegemiddel med 1 gallon vand for at skabe en rengøringsopløsning. Mens du bærer handsker, skal du tørre ned områder, der kan være forurenet. Disse områder kan omfatte bordplader, trappelister, badeværelsearmaturer og dørhåndtag. Efter sterilisering af legetøj skal du skylle dem med varmt vand. Lad dem tørre, inden de vender tilbage til opbevaringsstedet.

Lav et uvenligt miljø for pinworm æg. Pinworm æg som kølige, mørke og fugtige steder. Hold dit hjem varmt; Kør en affugter, hvis det er muligt. Pinworm æg er følsomme for lys. Hold også dine persienner åbne.

Tips

Pinworms inficerer oftest små børn. Hvis dit barn er inficeret eller har været udsat, skal du sørge for at han vasker sine hænder ofte og undgå at bide hans negle.

Advarsler

Det er muligt at blive smittet igen efter det første udbrud af pinworms. Selvom de oprindelige symptomer er væk, fortsætter man med at gennemføre ovenstående steriliseringstrin i flere uger efter det første udbrud, der kan forhindre genforurening.

Del:
Kommentarer