SĂĄdan starter du et volleyballhold

SĂĄdan starter du et volleyballhold

Uanset om du allerede har nogle interesserede i at starte et hold eller du ønsker at starte fra bunden, kan alle starte et volleyballhold, selv uden forudgående volleyball oplevelse. Når du har fundet interesserede spillere, lær det grundlæggende og engagere dig i sporten gennem spil og turneringer, vil dit volleyballhold være i gang før du kender det.

Bestem om dit team skal være tilknyttet en større institution eller være en uafhængig klub. Du kan måske starte et hold som en skoleklub, en kirke eller et andet religiøst organisationsteam eller som en rekreativ begivenhed på et andet fællesskabscenter.

Annoncer for deltagere. Udsæt annoncer og flyvere, der annoncerer klubben og giver kontaktoplysninger og datoen for et interessemøde eller prøver. Du kan annoncere i aviser, nyhedsbreve, online og til et bredere fællesskab publikum, selvom dit team er officielt tilknyttet en bestemt community organisation.

Hold et uformelt informationsmøde, hvor interesserede spillere kan høre om målene og planerne for holdet. Annoncer en prøvedato, hvis du har nok interesserede personer.

Hold en prøve, hvis det er nødvendigt. Hvis du har en stor gruppe af spillere interesseret i at spille, planlæg en prøve. Tryouts behøver ikke at involvere forudgående viden eller erfaring med volleyball. Du kan skabe grundlæggende færdigheder øvelser for spillere at gøre i tryouts og eliminere dem baseret på præstation i de grundlæggende færdigheder, som de lige lært.

Hæv medlemsafgifter for at blive medlem af USA Volleyball og blive et sanktioneret team. Du kan også finde ud af om turneringer og officielle regler og regler.

Træn dit team i det grundlæggende, begyndende med regler og terminologi.

Få dit hold involveret i regelmæssige træningsøvelser. Gør øvelser i volleyball færdigheder som servering, volleying og spiking, samt generelle fitness og vægt træning. Har mål for enkeltpersoner og hele holdet at mødes hver uge eller månedligt for at spore holdets fremskridt.

Opret et navn til dit hold og fĂĄ uniformer. Selvom du ikke har en turnering lined up, er det sjovt og godt team bygning at have holdĂĄnd og et udseende.

Bliv involveret som et hold. Se efter turneringer, du kan deltage i, eller find andre hold i dit omrĂĄde, der er villige til at spille fritidsspil med dig. Hvis du ikke kan finde nogen turneringer, start din egen.

Del:
Kommentarer