SĂĄdan starter du et ungdomsbaseballhold

SĂĄdan starter du et ungdomsbaseballhold

At starte et ungdomsbaseballhold er en fantastisk mulighed for at spille mod hold, der har rosters med meget talentfulde spillere, lav dine egne beslutninger om, hvordan dit hold køres og opbygge relationer med dine spillere og forældre. Børnene, der spiller på disse hold, søger at øge deres evner på en række områder, som de ikke kunne opnå i en lokal rekreativ baseball liga. At starte og efterfølgende køre et baseballhold vil forbruge meget af din tid, men indsatsen vil være det værd, når dit hold tager feltet for sit første spil.

Trin 1

Kontakt baseballforeningen eller foreningerne i din region. De vil give regler og regler for deres liga samt andre nyttige oplysninger. Der er typisk årlige gebyrer opkrævet af en baseball forening. Du kan også overveje at blive medlem af en national sammenslutning som AAU. Disse foreninger giver visse fordele til medlemshold som f.eks. Adgang til store, nationale turneringer og forsikringstilbud, der er skræddersyet til baseballhold.

Trin 2

Bestem antallet af trænere, du vil have på dit hold, og hvem de træner vil være. Udover den tidligere baseball coaching oplevelse, bør tidsforpligtelsen til øvelse og spil overvejes i udvælgelsen af ​​coaching personale. Også fastlægge hver træners roller og hvad der forventes i den rolle, så der vil ikke være nogen forvirring på dette område fremad.

Trin 3

Deltag i et par spil, som omfatter hold, der konkurrerer på aldersniveauet for holdet du starter. Dine træner skal deltage med dig. Dette vil give dig en følelse af niveauet af konkurrence på dit holds aldersgruppe niveau, hvilket vil være vigtigt senere, hvis du har brug for at gennemføre tryouts. Tal også med holdets trænere for at få information om, hvad de uventet stødte på, da de startede deres hold.

Trin 4

Find et baseball felt, der skal bruges til din praksis og hjemmebane. Kontakt din lokale park og rekreativ afdeling for information. Andre organisationer at kontakte er den regionale baseball forening og lokale skoler. Sørg for at besøge feltet for at se sin tilstand og makeup. Makeupen vil indeholde ting som om det har græs eller snavs, afstanden til udfield hegn og overordnede æstetik som stands, indrømmelser og parkeringsforhold. Du skal også vide, om der er en pengeomkostninger for holdet til at bruge feltet, forstå hvem der opretholder feltet, og hvis feltet deles med andre hold, da dette ville have konsekvenser for praksis og spilplanlægning.

Trin 5

Vælg et navn til dit team og dine team farver. Når du kender dine farver, kan du begynde at se på potentielle ensartede stilarter. Et sted at prøve er Uniforms Express, selv om der er utallige andre muligheder for at finde ungdomsbaseballuniformer online.

Trin 6

Deltag i den baseballforening du har valgt. Dette kunne være national, regional eller begge dele. Baseret på den baseballforening du vælger, kan kravene være forskellige. Visse sammenslutninger kan kræve navnet på holdet og det felt, du vil bruge, mens der er nogle, der ønsker en komplet roster og navne på busser. Nogle kan kræve andet end det årlige gebyr.

Trin 7

Sørg for at du har nok baseballudstyr, da du vil være ansvarlig for dette, da det er dit team. Mange børn vil have deres egne flagermus eller batting hjelm, men du skal antage, at du vil give alt, når det kommer tid til at begynde at øve med holdet.

Trin 8

Vælg en dato for tryouts, hvis du ikke allerede har et fuldt hold. Spred ord af tryouts ved at kontakte andre ungdomsbaseballfolk i dit område og placere flyvere på lokale sports- og baseballbutikker. Hvis du har brug for at gennemføre en prøve, skal du overveje områder med behov på dit hold, såsom kande eller fangere.

Trin 9

Etablere de årlige gebyrer en spiller på holdet skal forsyne teamet med. Blandt andet dækker holdgebyret omkostningerne ved uniformer, eventuelle ligaer, turneringskostnader og forsikringsomkostninger. Dette bør klart fremlægges for forældrene, så de forstår, hvad deres afgifter dækker.

Trin 10

Bed om en frivillig at være holdforælder. Denne person udfører forskellige administrative opgaver i løbet af året. Dette kunne være alt fra at skaffe og distribuere kontaktoplysninger for alle forældrene for at opnå ensartede størrelser af spillerne.

Trin 11

Bestil uniformerne. Andre ekstra baseball tilbehør kan bestilles, hvis det ønskes. De mest almindelige er individuelle baseball tasker og batting hjelme.

Trin 12

Indstil tidsplanen. Dette omfatter både øvelses- og spilplaner. Der er nogle baseballforeninger, som vil sætte spilplanen for hold i deres liga, men det er normalt hver coaches ansvar i ligaen. Du skal også overveje spil uden for ligaen, såsom turneringer og spil med hold i andre baseballforeninger.

Trin 13

Overvej at blive medlem af eteamz hjemmesiden. Dette er et gratis websted. Eteamz er et komplet baseball kommunikationsværktøj, hvor du indtaster dit spil og øvelsesplaner, holdroster og mange andre ting, du har brug for for at få dit hold organiseret og startet. Eteamz tilbyder også skabeloner til at opbygge dit holds hjemmeside og vise billeder fra spil. Dette gratis websted er et meget nyttigt værktøj til brug for spillernes og forældrenes hold.

Del:
Kommentarer