SĂĄdan starter du et ungdoms AAU Basketball Team

SĂĄdan starter du et ungdoms AAU Basketball Team

Trænere danner udvalgte basketballhold for at skabe konkurrencedygtige muligheder for spillere uden for deres skolesæson. Amatør Atletisk Union er en af ​​de primære styrende organer for udvalgte basketball. AAU sponsorerer en komplet liste over regionale drenge og piger events for forskellige aldersgrupper over hele landet. Registrering af et hold med AAU er en simpel og retfærdig proces, men det kan være mere udfordrende at bygge en roster.

Deltag i AAU

Det første skridt i at starte et AAU basketballhold er at tilslutte sig organisationen som coach. Din online-registrering, der er tilgængelig på AAU-webstedet, vil gøre dig opmærksom på baggrunds screening. Du skal også udfylde en online positiv coaching kursus. Når du er valideret af AAU, kan du købe medlemskab til dit hold og spillere og begynde at købe licenser til at deltage i unionsbegivenheder. Se alle AAU regler, restriktioner og retningslinjer på sin hjemmeside.

Indstil dine mĂĄl

Før du bygger teamet, skal du bestemme, hvad du vil opnå. Identificer de typer spillere du ønsker, kvaliteten af ​​holdet du forventer at bygge, den konkurrence du vil møde og den slags plan du vil spille. Ved at definere dit ambitionsniveau kan du finde ud af, hvor meget du skal øve og hvad dine holdomkostninger vil se ud. Dette er oplysninger, som spillere og deres familier skal vide op foran.

Start med en kernegruppe

For at danne et udvalgt basketballhold skal du først identificere kerne spillere. At opbygge et hold fra bunden gennem en prøveproces er muligt, men svært. At opbygge et hold er nemmere med en god blanding af spillere klar til at deltage i dit hold. Dette giver dig mulighed for at starte med spillere, du allerede kender. Når dine nøglespillere er på plads, er det lettere at tiltrække andre spillere. En behagelig coaching-rotation er typisk otte til 10 spillere, men du kan opbygge en større liste for at beskytte mod spillere, der mangler begivenheder. Vær opmærksom på, at spillere ikke kan skifte AAU hold uden at få en officiel udgivelse fra deres tidligere hold.

Hold Tryouts

Det sidste trin er prøveprocessen. Medmindre du starter dit hold med et sæt roster, vil du gerne se, hvilke andre spillere der passer ind i din mix. Ved at hoste en række tryouts ser du på potentielle nye spillere og ser hvordan de interagerer med dine kerne spillere. Fremhæv dine tryouts i de lokale medier. Kør din prøve som en holdpraksis ved hjælp af øvelserne for at vurdere færdighedsniveau, atleticisme og arbejdsvaner. Slut med en scrimmage, der giver potentielle spillere mulighed for at spille med og imod dine kerne spillere.

Juster pĂĄ flyve

Med et nyt hold er det bedst at forlade i det mindste noget planlægningsfleksibilitet. Det giver dig mulighed for at søge lettere eller mere udfordrende konkurrence, baseret på hvordan dit hold er farende i sin første sæson. Vælg basketball bør ikke være for let for dit hold - men det bør heller ikke være demoraliserende.

Del:
Kommentarer