Sådan starter du et spil med badminton

Sådan starter du et spil med badminton

Badminton er en sjov fritids sport at lege med dine venner. De fleste mennesker ved, at badminton er spillet, hvor to eller fire personer rammer en shuttle frem og tilbage over et net. Point bliver scoret, når en spiller eller et hold ikke med succes returnerer skytten over nettet til deres modstanderens side af banen. At starte et spil badminton kræver, at du opsætter et net, opretter grænser, bestemmer hvem der først betjener skyttelbussen og ordentligt tjener skyttelbussen.

Løft badminton nettet, så det sidder 5 fod, 1 tommer højt på hver pol og dips til 5 fod høj i midten af ​​nettet. Højden måles fra toppen af ​​nettet.

Hæld kridt i en lige linje for 22 meter fra en pol mod bagsiden af ​​retten. Badmintonbaner er 44 fod lange, adskilt jævnt på nettet. Lav den samme linje på den modsatte pol, og lav derefter grænselinjerne på den anden side af nettet. Slut enderne af hver linje på begge sider af retten med en linje parallelt med nettet for at skabe den bageste grænselinie.

Vend en mønt for at bestemme hvilken side der skal tjene først.

Stå på højre side af retten, hvis du er serveren, slip skytten med den ene hånd og slå skytten med racketen med en underhånds bevægelse, så skytten bliver ramt under din talje.

Del:
Kommentarer