SĂĄdan starter du et rejse baseballhold

SĂĄdan starter du et rejse baseballhold

Baseball forbliver det nationale tidsfordriv for millioner af sportssindede amerikanere. I lighed med barnstorming holdene i de forløbne år, tilbyder rejser baseballhold en unik oplevelse for både fans og deltagende spillere. Generelt starter dannelsen af ​​en rejsehold med indkøb af individuelle talenter. Hertil kommer, at planlægningsopgaver og sponsorbehov også kan dominere dannelsen af ​​et rejsehold, da udstyrskrav og transportomkostninger afrunder de elementer, der er nødvendige for at danne baseballklubben.

Vælg spillere. Opret roster ved at bestemme mængden af ​​spillere, der er nødvendige for hver position. Udfør åbne tryouts på et valgt sted eller vælg spillere, der deltager i ligaer eller organisationer. Vælg alternativer for at beskytte mod tab på grund af personskader eller andre uventede begivenheder.

Opret en holdidentitet. Vælg et holdnavn, logo og farver. Vælg et navn til supporteridentifikation, mens du vælger et tilsvarende logo og farveskema. Vælg original team badging eller knytte teamet med kendte franchiseer ved at inkorporere navnet på en kendt franchise eller organisation.

Køb udstyr. Vælg nyt eller brugt udstyr til at ledsage holdet på vejen. Når sportsartikler organisationer sponsor holdet, fremme virksomheden ved udelukkende brug af udstyret.

Vælg en sponsor. Opfordrer holdsponsoring ved at nærme virksomheder med mulighed for at promovere produkter og tjenester gennem en købt sponsoraftale. Sponsoringsindtægter dækker rejseudgifter, udstyr og registreringskrav. Derudover nærmer du sportsrelaterede virksomheder, organisationer med tidligere sponsoraktiviteter eller sportsbegrænsede forretningsmænd og iværksættere.

Hæv ekstra midler. Ud over sponsoraftaler opnås finansiering fra personlige besparelser, pensionskonto, udbytte fra salg eller begivenheder (dvs. lotterier) og medarbejderens registreringsafgifter.

Vælg støttepersonale. Acceptere frivillige eller ansætte personale til at håndtere opgaver relateret til holdaktiviteter. Vælg personale til planlægning og administrative opgaver, personale eller en tjeneste til at udføre ensartet vedligeholdelse og sundhedspersonale. Vælg om nødvendigt en holdleder og assistenttræner til at køre praksis og administrere spildagaktivitet.

Opret en tidsplan. Vælg at deltage i turneringer eller simpelthen planlægge spil med andre lignende rejsehold. Forhandle steder og tider for spillene. Bestem billetallokering og priser, hvis det er nødvendigt. Arranger indrømmelser og brug af faciliteter med konkurrencen eller stadion eller mødested. Etabler omlægning og kontakt det lokale medie til spildækning og rapportering.

Arranger transport. Planlæg bus, tog eller flytransport til og fra spillesteder. Etablere en spiller transportpolitik samtidig arrangere indkvartering.

Del:
Kommentarer