SĂĄdan starter du et Race Car Team

SĂĄdan starter du et Race Car Team

Bilracing kræver mere end bare en hurtig bil og vide, hvordan man sætter pedalen i metal. For at danne et vellykket race bil hold, skal du rekruttere en række racing eksperter og finansielle backers. Succesfulde race bilister har hele hold af bilindustrien og corporate sponsorships bag dem, før de nogensinde laver et skød rundt om banen.

Trin 1

Rekruttere dine chauffører. Føreren eller chaufførerne afhænger af, hvor mange køretøjer du planlægger at bruge til at konkurrere og hvor mange forskellige raceringsafdelinger du vil konkurrere ind, den vigtigste del af dit raceteam. Du skal se efter talentfulde chauffører med nok tidligere raceoplevelse for at få en vis anerkendelse af navn. Din ideelle chauffør skal være nacn og opføre sig som en professionel, på og uden for banen. Du vil have din chauffør til at være kyndig bag rattet og behagelig at bruge tid på at tale med fans og fremme sponsorer, når han ikke kører.

Det bedste sted at finde race bilister er på løbebanen, selvom du også kan prøve at sende en annonce i auto racing entusiast magasiner eller hjemmeside klassificerede sektioner. Du skal være i stand til at tilbyde din chauffør konkurrencedygtig løn, industriel eksponering og love ham kvalitetsudstyr og besætning. De mere erfarne chauffører vil gerne blive kompenseret for at lade dig nyde godt af at forbinde med deres navn og omdømme.

Afhængigt af hvor du kører og de divisioner du kører i, kan din chauffør have brug for en særlig licens eller certificeringer, før du får lov til at køre.

Trin 2

Køb og tilpass racebiler. Dine racebiler skal optimeres til dine chauffører for at få det bedste resultat, så få føreren input, mens du bygger og tilpasser køretøjerne. Planlægge at have mere end en bil Du skal bruge sikkerhedskopien i tilfælde af en ulykke eller mekanisk fejl før eller under løbet.

Afhængigt af hvilken type racing du gør, kan du enten bygge en bil fra bunden ved hjælp af et sæt eller en almindelig bil og derefter foretage ændringer, eller du kan købe et klar til at køre bil fra et andet race bilhold eller en bilforretning, der specialiserer sig i brugerdefineret -building racerbiler. Race Car Sales Site indeholder en række forskellige typer racebiler til salg, og et nyt løbsteam kan komme hurtigere på banen, hvis bilen allerede er race klar. Racebiler har typisk større motorer, specielle dæk og har haft ydeevneforbedrende midler såsom nitrousoxid installeret i bilerne.

Trin 3

Rekruttere dit supportpersonale. Du skal bruge en erfaren mekaniker, der er vant til at håndtere racerbiler og er villig til at rejse med dit racerhold og håndtere eventuelle problemer. Mekanikeren skal have flere assistenter, der kan ændre dæk, lave mindre reparationer og hjælpe ham med større opgaver.

Du kan finde potentielle besætningsmedlemmer ved at reklamere for din jobåbning og rekruttering på lokale maskinskoler. Ligesom erfarne chauffører vil veluddannede og erfarne mekanikere og deres supportpersonale forvente at blive økonomisk kompenseret godt for deres tid og kræfter. Du bør også være parat til at give din mekaniker og hans besætning alle de forsyninger og værktøjer, de har brug for til at gøre deres arbejde.

Trin 4

Rekruttere sponsorater. Sponsorer er de mennesker og virksomheder, der leverer penge, udstyr og andre forskellige niceties i bytte for at fremme deres forretning eller produkter.

Sponsorater kan i høj grad reducere den økonomiske byrde ved at støtte dit løbsteam. Sponsorer er en af ​​hovedårsagerne til, at du vil finde en erfaren, personlig driver. Sponsorer er mere tilbøjelige til at være generøse med chauffører og racerhold, der gør sponsorerne og virksomhederne se godt ud, selvom holdet ikke vinder løbet.

Du bør være parat til at markedsføre dit løbsteam stærkt for at tiltrække sponsorer. Markedsføring omfatter almindeligvis at have et holdwebsted, der giver holdinterviews og gør fremtoning til at interagere med fans.

Trin 5

Navngiv dit team og vælg eventuelle slogans, du vil bruge. Dine sponsorer kan have et indtryk i dette, afhængigt af hvor meget støtte dit hold får fra dem.

Hvis du betaler dine chauffører og besætning, skal du lovligt oprette en virksomhed for at gå med holdnavnet. Du bør anvende IRS for føderale medarbejderidentifikationsnumre og vil måske overveje at danne et LLC-selskab for at beskytte dine personlige aktiver mod tab, gæld eller skader forbundet med racerholdet.

Trin 6

Køb alle nødvendige forsyninger og udstyr, herunder værktøjer, sikkerhedsudstyr, et RV eller andet sted for dine chauffører og hold til at blive i løbet af løb, en lastbil og trailer til at trække din bil og alt andet du måtte bruge til den specifikke division af racer der du går ind.

Når du har samlet dit hold og købt dit gear, vil du være klar til at køre.

Del:
Kommentarer