SĂĄdan starter du et ASA Softball Team

SĂĄdan starter du et ASA Softball Team

Amatør Softball Association er en top sanktionering krop til hurtig og slow-pitch softball for piger, drenge, kvinder og mænd. Det registrerer hold, tog dommere og trænere, sanktion ligaer og turneringer og stadier nationale mesterskaber på forskellige konkurrencedygtige niveauer. Du kan starte et ASA-hold ved at afrunde spillere, mødeforeningsretningslinjer og gennemgå registreringsprocessen.

Undersøg det konkurrencedygtige landskab

Før man opbygger en holdrister, bør ledere se på ASA-hold, der konkurrerer i deres region i samme softball-stil, køn og aldersgruppe. Hvis du ikke er bekendt med det niveau af spil, du planlægger at indtaste, skal du finde ASA-turneringer eller sanktionerede ligaer i dit område og se de hold du vil spille imod. Se hvad det ville tage i form af talentniveau, coaching evne, roster størrelse, udstyr, uniformer, rejseudgifter og tid forpligtelse til at markere et konkurrencedygtigt hold.

Indstil mĂĄl og bestem omkostninger

Før du starter et hold, skal du bestemme hvilken slags skema du vil spille og omtrent hvor meget det vil koste for øvelsesudgifter, turneringsgebyrer og rejser. Dette kan selvfølgelig justeres i luften, men du skal have en vision for sæsonen, før du samler rosteren. Nogle hold spiller bare i en liga. Nogle spiller i en liga og nogle turneringer. Nogle spiller i flere ligaer og flere turneringer, der sigter mod at konkurrere i regionale og nationale arrangementer.

Byg din roster

Den nemmeste måde at starte et team på er at starte med en kerne. Bring sammen nogle vigtige spillere, du ved godt. Når de er ombord, kan du udfylde dine andre holds behov gennem henvisninger, individuelle prøveudgivelser og åbne tryouts. Begyndelse fra bunden er vanskeligere, da det kan være udfordrende at finde rigelig talent på nøglepositioner - som kanner og catcher i hurtigranken. Annoncer dine tryouts i den lokale avis, på atletiske foreningswebsteder og med flyvere på lokale battingburer. Sæt dine oplysninger overalt softball spillere gå til information. Vælg spillere, der opfylder holdets behov og passer ind i den vision, du har for holdet.

Tilmeld dit team

ASA har en online registreringsservice på sin hjemmeside. I nogle tilfælde skal du tilmelde dig via metro- eller statsforeningen, der dækker dit område. Denne registrering giver ASA mulighed for at håndhæve konkurrencedygtige sikkerhedsforanstaltninger ved at overvåge spillerens bevægelse. Det holder spillerne fra springhold i løbet af sæsonperioden eller spiller under deres tildelte konkurrencedygtige niveau. I nogle tilfælde skal coaches opnå certificering og gennemgå baggrundskontrol som en del af registreringsprocessen.

Lær reglerne og reglerne

Der vil være masser af retningslinjer at følge, når du tilmelder dig dit team. Sørg for, at dine spillere ved, hvad udstyr er ASA-certificeret. På de fleste konkurrencedygtige niveauer er flagermus det vigtigste og dyre udstyr. Dine spillere skal vide, hvad de kan og ikke kan bruge, før de bruger hundredvis af dollars på gear.

Søg sponsorstøtte

Når dit hold er indstillet, kan trænere og spillere søge økonomisk støtte til at kompensere for udgifter til uniformer, udstyr, træningsfaciliteter, turneringsgebyrer og rejser. Lokale virksomheder, der får noget handel fra softball - ligesom sportsforretninger og restauranter i nærheden af ​​ballpark - er ofte villige til at sponsorere hold.

Del:
Kommentarer