Sådan starter du en WNBA-franchise

Sådan starter du en WNBA-franchise

WNBA blev oprettet i 1996 af National Basketball Association (NBA), baseret på populariteten af ​​kvinders basketball efter de olympiske lege i 1992. WNBAs 13 hold har kæmpet for at vende deres top-flight talent og støtte fra NBA til popularitet blandt basketball fans. Los Angeles Sparks og New York Liberty kan have skabt dynastier i ligaens tidlige år, men en række franchise har kollapset i fortiden. Din WNBA-franchise skal lære af lektionerne fra Portland Fire, Miami Sol og andre afviste hold, som du lobbyer for at blive med i ligaen.

Ansøg om en WNBA Franchise

Saml lokale investorer og venturekapitalister. Formålet med denne gruppe er at samle de penge, der er nødvendige for at starte en WNBA-franchise. Venture kapital firmaer som AustinVentures kombineret med kvinders basketball fans med disponibel indkomst kan hjælpe dig med at nå dit franchise gebyr på $ 10 millioner. Din franchise vil komme til en bedre start ved at overstige $ 10 millioner i første investeringer for at demonstrere levedygtighed i den første sæson.

Lav en franchiseplan. Denne plan for dit WNBA-hold skal tage højde for spillernes lønninger, marketing, billetpriser og andre økonomiske bekymringer. WNBAs lønlove holder spilleren lavere end $ 100.000 pr. Sæson, men en fuld roster kan skubbe din lønning tæt på $ 1 million. WNBA-franchise har fejlet i fortiden på grund af oversete udgifter som reklame, lønningsløn og sikring af stadionets rettigheder.

Rekruttere en lokal kvindes basketballlegende til at fungere som talsmand for din WNBA-franchise. Spørg en tidligere spiller eller coach på et lokalt universitet for at nærme sig virksomhedsledere, politikere og andre samfundstal for at måle interessen for en WNBA-franchise. Din franchises ambassadør til samfundet skal blive en fremtrædende del af holdet, uanset om det er som præsident, general manager eller coach.

Lej en front office, team medarbejdere og marketing afdeling for din WNBA franchise. Dit front office kan være lidt mere end din træner, en spejder og praktikanter, der kigger gennem bånd til potentielle spillere. Tilføj en træner og en håndfuld college praktikanter som forberedelse til tryout lejre i begyndelsen af ​​din franchise. Din marketingafdeling bør være alsidig til at håndtere reklamer, billetsalg og medieoptræden.

Vælg en liste over holdnavne, logoer og farver for lokale fans at vælge for din WNBA-franchise. Opret et simpelt websted til din franchise med en online-undersøgelse, der beder fans om at vælge franchiseens symboler og farver. Udskriv hvert dokument, der kommer fra din franchise i teamfarver med logoet øverst for at skabe mærkeigenkendelse.

Ansøg sponsorater. Disse sponsorater kan komme fra lokale sportslige gode butikker, mindre liga hold og virksomheder for at øge din WNBA franchise profil. Tilbyde hver sponsor fremtrædende plads til sit logo på din domstol, websted og spil telecasts. NBA'en vil se mere positivt ud på din franchise, hvis du har penge i hånden fra lokale virksomheder.

Mød med arena operatører i dit samfund. Du skal finde et hjemsted for din WNBA-franchise. Fokus på college steder som Chicago Sky's UIC Pavilion, hvor stadion gebyrer er relativt lave og plads kapacitet er tilstrækkelig for WNBA fans. Se efter et sted med masser af koncessionsstande, hvilerum og sideområder til aktiviteter uden for retten.

Nå ud til offentligheden. Gør det på kreative måder for at forbedre oddsene for din WNBA-franchise, der bliver godkendt af ligaen. Opret online-andragender, der cirkuleres af din marketingafdeling for at demonstrere støtte til din franchise blandt lokale fans. Hold begivenheder på dit hjemstadion for at lade fans møde dit personale, nyde fri mad og spille basketball med lokale basketballspillere.

Øg eksponeringen for dit team. Dette kan opnås ved at kontakte radio, tv og avis journalister om din WNBA franchise. Par en pressemeddelelse fra dit franchisepersonale med en-til-en-opkald med redaktører, journalister og personligheder i luften for at besvare spørgsmål om dit holds udsigter. Din WNBA-franchise kan få noget momentum, mens du sikrer mediedækning, når afspilningen begynder gennem en indledende medieblitz.

Præsentér din franchise plan, franchise gebyr og andre bilag til NBA liga kontor i New York City, New York. NBA'en fungerer som arbiter for ligaudvidelse ved at se på økonomisk levedygtighed, potentiel fanafslutning og ligasundhed. Arbejd med en sportsadvokat i ugerne forud for dette møde for at afgøre, om din franchiseplan er forsvarlig.

Tilgange din by NBA og college basketball hold. Denne opsøgende indsats er at få støtte under overvejelse fra kommissæren om din franchise. Tal med universitets atletiske direktører og ledere med det nærmeste NBA-hold for at lobbyere på din franchise vegne. Argumenter for, at din WNBA-franchise vil øge eksponeringen for basketball i samfundet og bringe flere mennesker ud til basketballspil for at vinde støtte fra disse repræsentanter.

Del:
Kommentarer