SĂĄdan starter du en ungdoms sportsligag

SĂĄdan starter du en ungdoms sportsligag

Belønningen for børn at kunne deltage i organiseret sport gør planlægningen og arbejdet umagen værd. Når du har forsket og fundet, er der nok interesserede unge til at deltage i ligaen, skal du finde og låse steder, hvor børnene kan spille rejse og organisere penge rekruttere trænere fremme ligaen oprette spilplaner; bestille og distribuere uniformer og udstyr og tage sig af et par juridiske spørgsmål.

Find spillesteder for spil

Lav en mesterliste over alle felter, domstole eller fitnesscentre i din by. Lokale elementære, mellem- og gymnasiale faciliteter er en mulighed, men husk at de kan være vært for deres egne sportsbegivenheder. Hvis du har et kollegium eller universitet i din by, kan de tillade dig at bruge deres faciliteter. Derudover kan din by have fritidsfaciliteter, som du kan leje. Gør din vej ned på listen, kontakt repræsentanten for hvert anlæg for at kontrollere om tilladelser er tilgængelige. For skolefaciliteter skal du nå ud til skolens atletiske instruktør. For en by-ejet mødested, tal med rekreationsafdelingen. Hvis en lokalitet ejes af en privat virksomhed, skal du tale med facilitetslederen.

Organiser og hæv penge

At køre en liga koster penge. Du skal betale for ansvarsforsikring, udstyr og uniformer, og muligvis for embedsmænd og leje af faciliteterne. Tilføj alle udgifter til at køre ligaen, så du kan bruge disse oplysninger til at bestemme registreringsomkostningerne for hver spiller. Hvis du har brug for at rejse ekstra penge, skal du henvende dig til lokale virksomheder eller dit lokale professionelle team for at se om de vil fungere som sponsorer. Du kan også kræve, at hvert hold deltager i en fundraiser og indhenter et minimum af penge. Overvej at opkræve et minimalt gebyr til dem, der deltager i spil og hosting en snackbar ved hvert spil for at rejse ekstra midler.

Fremme ligaen og rekruttere hjælp

Succesen for din liga afhænger af din lokale ungdoms interesser. Få ordet ud ved at distribuere fliers på skoler, ungdomscentre og i kaffebarer og andre fødevarevirksomheder, som familier ofte hyppigt. Opret en hjemmeside for ligaen. Tag en annonce i sportsafsnittet i din lokale avis. Forhør dig med dit lokale professionelle team for at se om deres spillere kan bidrage til at fremme ligaen gennem offentlige fremtoninger. Se om den lokale sportsforfatter vil lave en historie på din liga. På flyvere og annoncer skal du være opmærksom på, at du også leder efter trænere, frivillige og potentielt embedsmænd. Overvej at tilbyde rabat på barnets registrering, når en forælder registrerer sig som coach, frivillig eller optræder som tjenestemand. Hvis du har finansieringen, kan du også ansætte træner og embedsmænd ved at tilbyde at betale hver en stipendie. Anmod om hjælp fra din lokale politimyndighed til at foretage en baggrundskontrol af alle busser og frivillige.

Tilmeld Deltagere og Opret Teams

Design en registreringsformular for forældre at tilmelde deres børn. Overvej at tilbyde både trykte registreringsskemaer og online registrering via en registreringswebstedstjeneste. De oplysninger, som registreringsformularen skal fremkalde, omfatter hver deltagers navn, adresse, telefonnummer, alder, ensartet størrelse og nødkontakt. Kræver registreringsgebyret, der skal betales sammen med et udfyldt registreringsskema. Et "Afkald og frigivelse af alle krav og risikovurdering" bør medtages i registreringsformularen. Når du har registreret den unge, skal du organisere spillerne til hold og tildele hvert hold en træner. Placer nok spillere på hvert hold til at rumme familier, der regelmæssigt er ude af byen eller utilgængelige for at begrænse forfeits. De fleste træner er forældre, så sørg for at samle de to sammen.

Organiser planlægnings- og bestillingsuniformer og udstyr

Opret ligaens spilplan og fordel det blandt holdene. Derudover offentliggør tidsplanen på ligaens hjemmeside. For uniformer, start med din lokale sportsforretning. De vil ofte hjælpe med at bestille og silke-screen trykning af uniformerne og give dig en reduceret pris. Overvej at tilbyde dem en aftale, hvor de sætter deres logo på uniformen i bytte for en rabat. Hvis det er nødvendigt, kan du se for at bestille uniformer online. Din sportsforretning vil også være i stand til at hjælpe med udstyr og kan muligvis tilbyde en aftale om større ordrer.

FĂĄ ansvarsforsikring

Du skal købe ansvarsforsikring for at dække spillere, trænere og frivillige i din liga. Ansvarsforsikring vil dække eventuelle juridiske eller medicinske omkostninger, hvis ligaen er fundet ansvarlig for eventuelle skader der opstår. Se efter forsikringsselskaber, der specifikt tilbyder ungdoms sportsforsikring.

Del:
Kommentarer