SĂĄdan starter du en ungdoms fodboldhold

SĂĄdan starter du en ungdoms fodboldhold

At starte et ungdoms fodboldhold tager hårdt arbejde. Heldigvis yder nationale organisationer som Pop Warner og Amatør Atletisk Union juridisk, organisatorisk og salgsfremmende støtte til nye hold. Regionale og lokale programmer, såsom Police Athletic / Activities League og Catholic Youth League, partner med grupper som Pop Warner og AAU. Deltagelse i en etableret liga er den bedste måde at starte et nyt hold på.

Affiliate

Du kunne gå græsrødder ruten til at starte et hold. Men de fleste børn du ser at spille på fodboldbaner er på hold tilknyttet en ungdoms fodbold organisation. Pop Warner blev grundlagt i 1929 og er det største og ældste ungdoms fodboldprogram i verden. Der er andre regionale og lokale organisationer, såsom rapper Snoop Doggs ungdomsfodboldliga. De fleste af disse ligaer overholder regler etableret af USA Football, en ungdoms fodbold styrende organ, delvist finansieret af NFL. Ved at gennemgå disse organisationer får du adgang til sikkerhedsoplysninger, ansvarsforsikring, erfarne træner og embedsmænd, hjælp til baggrundskontrol og løbende træning.

Opret organisationsstruktur

Selv med et nationalt styrende organ skal dit team oprette sin egen organisationsstruktur. Dette omfatter en bestyrelse, trænere og frivillige. Nøglekoordinatorstillinger skal udfyldes i områder med registrering, markedsføring og indrømmelser. I sin "Quick Start" guide anbefaler AAU at etablere en teamfilosofi først. Vil dette være en deltagelse - alle får at spille - eller et præstationshold med det formål at vinde titler? Vil tryouts være lokalt, lokalt eller kun ved invitation? Hvilke alders- eller størrelsesbegrænsninger vil du have for holddeltagere? Hvad vil holdets navn være? Udvikling af en detaljeret organisationsstruktur gør det nemmere at styre ting.

Rekruttere spillere

Når din bestyrelse, coaching personale og frivillige er på plads, er det tid til at rekruttere spillere. Bestem, hvor mange spillere du vil have. Holdets størrelse påvirker alt fra antallet af trænere, du har brug for til registreringsafgiften. Kontakt din tilknyttede styrende organisation om league minimum og maksimum hold størrelse. Forlad flyers på områdets rekreative centre. Placer skilte rundt i kvarteret, herunder på bibliotek og kiosk opslagstavler. Opret en Facebook-side eller et websted, hvor forældre til potentielle spillere kan få flere oplysninger. Kontakt andre hold i ligaen om rekrutteringspraksis.

Markedsføre og markedsføre

Mål marketing indsats hos potentielle spillere og sponsorer. Din tilknyttede styrende organisation kan levere marketingmaterialer som skabeloner til skiltning og postkort. Opret alliancer med lokale rekreative centre og andre ungdoms sports ligaer. Søg sponsorer for at støtte holdet. Tilbyde at inkorporere en stor sponsor brand i teamets navn. Skab sponsorering muligheder, såsom at anmode om en officiel team burger fælles for måltider efter spillet. Et større antal sponsorer oversætter en lettere økonomisk byrde for forældre. Lavere medlemskabskostnader åbner døren for flere deltagere, hvilket gør det lettere at opretholde et nyt hold.

Del:
Kommentarer