Sådan starter du en største taber konkurrence

Sådan starter du en største taber konkurrence

Ønsker dit kontor, skole, kirke eller organisation at udfordre hinanden med en største taber konkurrence? Følg disse enkle trin og få dine venner og familie på den sunde vej!

Find en gruppe interesserede mennesker på dit arbejde, din samfundsorganisation eller din kirke. Jo flere mennesker jo større bliver prisen. Arbejde er et naturligt sted for folk at udfordre hinanden!

Indstil parametrene med det samme. $ 10,00 per person - eller et rimeligt beløb. Bestem altid, hvordan pengene skal deles op foran. Vinderen tager alt eller belønner den første, anden og tredje største vægttab. Eller etablere nogle form for ugentlige belønninger.

Bestem, hvor længe konkurrencen skal vare. To til tre måneder er en god gennemsnitlig tid for folk at begynde at tabe sig.

Find en troværdig person til at være ansvarlig for pengene og vejningerne. Dette skal være den samme person og samme skala for alle.

Opdel startvægt med slutvægten og tag den procentdel af som scoren. Den med den største procentdel af vægttab er vinderen.

Fordel pengene på en måde, som er aftalt

Tips

Denne konkurrence kan være en stor bonding oplevelse med dine kolleger eller dine venner. Pengene fortabt og konkurrencen kan være en stor motivator for at få folk på det sunde spor. Hav det sjovt!

Del:
Kommentarer