Sådan starter du en sommer fodboldcamp

Sådan starter du en sommer fodboldcamp

Fodboldtræning er blevet en årslang aktivitet, der involverer sommerlejre og forårspraksis. I modsætning til gymnasiet hold praksis, er sommer fodbold lejre normalt mindre anstrengende på spillere, understreger teknik over udholdenhed. Pads er ikke slidte, så kontakt er også begrænset.

Kontakt lokale sportsorganisationer og spillere for at anmode om deres p√•tegninger. P√•tegningen af ‚Äč‚Äčen ber√łmtheder kan give trov√¶rdighed og salgsfremst√łd til din lejr.

Leje position tr√¶ner p√• gymnasier, gymnasier eller det faglige niveau til at styre lejren √łvelser. Da hver tr√¶ner har en specialiseret viden om hver position og kan vejlede spillere en-til-en. Kollegietr√¶ner, der √łnsker at spejle potentielle rekrutter, er s√¶rligt interesserede i at arbejde i disse lejre.

Udleje marker, tr√¶ne udstyr som vandk√łler og tackle dummies og sovesale, hvis du v√¶lger at g√łre lejren bolig. H√łjskoler vil ofte tillade sommerlejre at bruge deres ressourcer til et mindre gebyr.

Sikre tilladelsesformularer for hver camper. I tilf√¶lde af skader eller andre problemer skal disse formularer give lejestyrelsen tilladelse til at s√łge l√¶gebehandling.

Planl√¶g aktiviteter for lejren. F√¶lles camp aktiviteter er 5-on-5 passerer √łvelser, linemen-specifik h√•nd √łvelser, og rute l√łbende √łvelser.

Arranger ugentlige spil mellem lejerspillerne, j√¶vnt fordelt talentet. Dette vil opleve campisterne efter nogle uger af √łvelser.

Del:
Kommentarer