Sådan starter du en Rugby Club

Sådan starter du en Rugby Club

Rugby er en af ​​de mest populære sportsgrene i verden. Men i USA har få mennesker set sporten, og endnu færre har spillet det. Dette kan gøre det vanskeligt at starte et hold. Men ved at kende de korrekte trin til at tage nogle af faldgruberne, kan man undgås.

Begynd rekruttering af spillere. Kom i kontakt med lokale kollegier med rugby-programmer for at se, om de har alumner, som du kan kontakte. Sæt op flyvere og prøv at få public service meddelelser på radioen. Gå og spørg et motionscenter, hvis du kan oprette et bord og tale med folk i gymnastiksalen.

Når du først har starten på et hold, vil du gerne have nogle grundlæggende organisationsstrukturer. Gå online og ansøg om et arbejdsgiveridentifikationsnummer. Mens du er online, ville det være en god ide at oprette en holdwebside, som du kan bruge til at rekruttere flere spillere, informere dine nuværende spillere og forsøge at lokke sponsorer. (Mere om det om et minut). Også et holdmøde for at oprette vedtægter og udpegede officerer ville være hensigtsmæssigt på dette tidspunkt.

Dernæst skal du bruge nogle penge. Hvis du er villig til at front cash det er fantastisk, men jo bedre mulighed er at få en sponsor (eller 10). Du bliver nødt til at tilbyde sponsoren noget for at gøre det værd deres tid. Annoncer på din hjemmeside, et tegn på feltet, deres navn på jerseyen. Noget skal tilbydes som du sandsynligvis ikke vil få nogen uddelinger.

Når du har få hundrede dollars, er der nogle ting, du skal søge om. Den første er at åbne en bankkonto som en virksomhed under navnet på din klub. Næste ansøg om inkorporering i din start. Dette vil holde dine grundlæggere og officerer fra at være ansvarlige for nogen klub gæld eller juridiske spørgsmål. Derefter vil du ønske at ansøge om skattefri skattefri status. Dette kan være praktisk, når man forsøger at sikre større sponsorater, samt at spare penge på skat og køb.

Nu er det tid til at begynde at praktisere. Find en træner, hvis du kan eller har nogen begynder at tage coaching-klasser. Men gør du bedst for at få mest muligt ud af hver øvelse og gel som et hold. Du skal kontakte rugbyforeningen, som er lokal for dig, og se om de har noget særligt, du skal gøre for at slutte sig til dem og blive medlem. Når de er medlem af foreningen, vil de arbejde sammen med dig for at fastsætte tidsplaner og få dommere og andre forskellige ting.

Gennem hele processen skal vi fortsat rekruttere medlemmer og få sponsorater. Du bliver nødt til at begynde at tænke på at købe uniformer og målpuder snart.

Del:
Kommentarer